Αλόη & Λεβάντα Gel Naturally Thinking 100ml

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 1517
Είδος Βάσεις Καλλυντικών
Βάρος 100 ml
To Aloe & Lavender Gel είναι ένα προϊόν ενυδάτωσης και περιποίησης της επιδερμίδας που στηρίζεται στην Αλόη Βέρα και σε ένα απόσταγμα Γαλλικής, Αγγλικής και Βουλγάρικης λεβάντας. Οι ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες της Αλόης συνδυάζονται με τις αντισηπτικές ιδιότητες της λεβάντας, δημιουργώντας ένα προϊόν ιδιαίτερα κατάλληλο για ερεθισμένες και ξηρές επιδερμίδες.

To Aloe & Lavender Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό gel στην μορφή που είναι - ειδικά από γυναίκες με πολύ ευαίσθητο δέρμα, καθώς δεν περιέχει συνθετικές αρωματικές ουσίες. Μπορεί όμως και να εμπλουτιστεί με επιπλέον αιθέρια έλαια (μέχρι 2%) προκειμένου να αποκτήσει θαυμάσιες φυσικές, θεραπευτικές ιδιότητες. Ακολουθείστε μία από τις συνταγές που σας προτείνουμε ή παρασκευάστε τα δικά σας θεραπευτικά blends με ένα ή περισσότερα από τα 80 αιθέρια έλαια που σας προσφέρουμε. Το Aloe Vera Gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο σώμα, όσο και στο πρόσωπο.

Όλες οι βάσεις προσώπου και σώματος που θα βρείτε στα Sensities είναι paraben free και παρασκευάζονται στην Αγγλία. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα και ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

Κρέμα Αντιγήρανσης (Β)
€ 4,90 € 29,90
Υγρό Σαπούνι Naturally Thinking 250ml
€ 9,90
Ξηρή Επιδερμίδα (Β)
€ 4,90 € 29,90
Λιπαρή Επιδερμίδα (Β)
€ 4,90 € 29,90
Κανονική Επιδερμίδα (Β)
€ 4,90 € 29,90
Επιστροφή στην κορυφή