Βιολογικό Αντιφθειρικό Σαμπουάν Bio Eco Bimbo Stop Pid by BEMA

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6518
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Προέλευση Italy
Βάρος 200 ml
Barcode 8010047119131
Εταιρεία Bema Cosmetici
Βιολογικό Αντιφθειρικό Σαμπουάν για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ψειρών και κονίδων από την εταιρία BEMA. Ένα απαλό και αγνό προϊόν για παιδιά, χωρίς συντηρητικά, συνθετικές ή χρωστικές πρώτες ύλες και παρασιτοκτόνα. Ένα καινοτομικό προϊόν, πλούσιο σε αγνά φυτικά- και ευεργετικά αιθέρια έλαια που θα απομακρύνει αποτελεσματικά και με ασφάλεια ψείρες και κόνιδες από το κεφαλάκι του παιδιού σας, αποτρέποντας παράλληλα και την επιμόλυνση, ενώ ταυτόχρονα θα καταπραΰνει το τριχωτό από το έντονο αίσθημα κνησμού και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση.

Το neem oil διαθέτει ισχυρές αντιμικροβιακές, φθειροαπωθητικές και εντομοαπωθητικές ιδιότητες, χάρη στη σύνθετη δράση της ουσίας αζαδιραχτίνη που περιέχει στη σύνθεσή του, ενώ παράλληλα προσφέρει ζωντάνια και θρέψη στα μαλλιά. Το γλυκό αμυγδαλέλαιο με την καταπραϋντική του δράση ηρεμεί τη φαγούρα και τον ερεθισμό από το κεφαλάκι του παιδιού.
Το σογιέλαιο προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη.

Τα αιθέρια έλαια λεμονόχορτου, θυμαριού, ρίγανης και γερανιού είναι τα πλέον ενδεδειγμένα αιθέρια για την καταπολέμηση των ψειρών και την ανακούφιση της φαγούρας εξαιτίας των τσιμπημάτων των παρασίτων. Σύμφωνα μάλιστα με ιστορικές πηγές, ο Μέγας Αλέξανδρος πλενόταν με θυμάρι για να απομακρύνει τις ψείρες κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του.

Το εκχύλισμα γκρέιπφρουτ θεωρείται φυσικό αντιπαθογόνο, το οποίο εξολοθρεύει αποτελεσματικά βακτηρίδια, μύκητες, παράσιτα κλπ.

Για πρόληψη: Λούστε το κεφαλάκι κάθε 2 ημέρες και αφήστε το προϊόν 10 λεπτά να δράσει
Για αντιμετώπιση: Απλώστε το σαμπουάν και κάντε μασάζ. Αφήστε το να δράσει 10 λεπτά. Την πρώτη εβδομάδα κάθε μέρα και τη δεύτερη κάθε δεύτερη μέρα.
Επιστροφή στην κορυφή