Men Face Cream OlivAloe 50ml

€ 15,60


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2071
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Barcode 5205827600227
Εταιρεία Olivaloe
Η εταιρεία Olivealoe διαθέτει καλλυντικά με βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και τη βιολογική αλόη. Το ελαιόλαδο είναι ένα φυσικό καλλυντικό με άπειρες εφαρμογές γνωστές από την αρχαιότητα. Λόγω του κλίματος μας διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα από κάθε άλλο μέρος του πλανήτη. Το ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες ( hydroxytyrosol ) που έχουν αντισηπτικές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Επίσης είναι πλούσιο σε βιταμίνη E, πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη. Επιπλέον περιέχει υψηλά ποσοστά βιταμίνης K, νάτριου και καλίου που είναι ευεργετικές ουσίες για το δέρμα και σίδηρο που φροντίζει τα μαλλιά. Η αλόη είναι ένα πολύτιμο δώρο της φύσης για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Είναι γνωστή εδώ και 4000 χρόνια για τις θεραπευτικές, επουλωτικές και καλλυντικές ιδιότητες της. Βασίλισσες όπως η Κλεοπάτρα και η Νεφερτίτη την χρησιμοποιούσαν για την φροντίδα σώματος και προσώπου. H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά μεταξύ των οποίων 12 βιταμίνες, 20 μεταλλικά στοιχεία και 18 αμινοξέα.

Το Men Face Cream είναι μία ενυδατική κρέμα προσώπου που περιποιείται και φροντίζει την ανδρική επιδερμίδα. Σε αντίθεση με πολλά παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, το Men Face Cream αναγνωρίζει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχει το ανδρικό πρόσωπο (λόγω του ξυρίσματος) και δεν προσφέρει απλή ενυδάτωση αλλά πλήρη αναζωογόνηση και τόνωση του δέρματος.

Το Man Face Cream περιέχει οργανικό λάδι ελιάς και οργανικό λάδι Jojoba. Τα δύο αυτά συστατικά μαλακώνουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Η Αλόη που περιέχει το Men Face Cream, με την έντονη επουλωτική της δράση, περιποιείται μικρές αμυχές και κοψίματα ή ερεθισμούς της επιδερμίδας (λ.χ. "κοκκινίλες" και εξανθίματα ή σπυράκια) που ενδέχεται να προκαλούνται από τη καθημερινή χρήση του ξυραφιού.

Το Men Face Cream περιέχει ακόμη ένα φυτικό συστατικό που θα βρείτε μόνο σε extra-premium καλλυντικά ενυδάτωσης, το εκχύλισμα της ρίζας Imperata Cylindrica (Root Extract). Το συστατικό αυτό είναι γνωστό πως αυξάνει θεαματικά την ικανότητα της επιδερμίδας να απορροφά υγρασία. Ουσιαστικά το Man Face Cream φροντίζει ώστε η επιδερμίδα να απορροφήσει τα ενυδατικά στοιχεία που περιέχει η κρέμα - δεν αφήνει έτσι ορατή "λιπαρότητα".

Στην αναδόμηση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας συμβάλλει αποφασιστικά και η Αλλαντοϊνη (Allantoin) η οποία υποστηρίζει τη διαδικασία της φυσικής ανάπλασης των ιστών. Ουσιαστικά η Αλλαντοϊνη σε συνδυασμό με την Αλόη φροντίζουν για την ταχύτατη ανάπλαση του δέρματος και την αποκατάσταση των υγειών κυτάρων στα σημεία που δημιουργούνται αμυχές και εκδορές.

Το Men Face Cream προσφέρει την απόλυτα ολοκληρωμένη περιποίηση στο ανδρικό πρόσωπο. Αυξάνει την ικανότητα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, ενυδατώνει βαθειά, περιποιείται τις εκδορές που προκαλεί το ξύρισμα και υποβοηθά τη φυσική αποκατάσταση σε επίπεδο ιστών και κυτάρων. Με το τρόπο αυτό, το Men Face Cream αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή και νεανική. Για τέλεια αποτελέσματα, συνδυάστε το Men Face Cream με το υπέροχο After Shave Balsam της σειράς OlivAloe.

To After Shave Balsam ενυδατώνει την επιδερμίδα, την ανακουφίζει από αμυχές, κοψίματα και ερεθισμούς και τη βοηθάει να αναζωογονηθεί. Αφήνει το δέρμα υπέροχα λείο, λαμπερό και φρέσκο. Πρόκειται για ένα προϊόν που εξάγεται με τεράστια επιτυχία στις αγορές της Αγγλίας και της Γερμανίας και το οποίο αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε.

Στο Sensities σας προσφέρουμε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης Olivaloe με αγνές πρώτες ύλες προερχόμενες από το εργαστήριο της φύσης που ονομάζεται Κρητική γη. Η Olivaloe χρησιμοποιεί 100% φυσική Κρητική Οργανική Aloe Vera που θεωρείται μία από τις καλύτερες ποιότητες Αλόης καθώς και το παγκοσμίως γνωστό έξτρα παρθένο Κρητικό οργανικό ελαιόλαδο. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι δερματολογικά ελεγμένα και πιστοποιημένα με τους αυστηρότερους κανονισμούς της Ε.Ε. Δεν περιέχουν βαζελίνη, σιλικόνες, parabens, propylene glycol ή mineral oils και δεν έχουν ποτέ δοκιμαστεί σε πειράματα πάνω σε ζώα.

Δείτε επίσης

Κρέμα βαθιάς θρέψης Loom by Bioearth 50ml
€ 34,00   € 23,50
Κρέμα Ματιών OlivAloe 40ml
€ 17,20
Step 6 Illuminating Firming Booster 50ml Apiarium
€ 28,60
Επιστροφή στην κορυφή