Ζελέ φορμαρίσματος μαλλιών με λάδι ελιάς & κόκκινο σταφύλι 150ml Olive-elia Macrovita

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5286
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Barcode 5200316330418
Το Ζελέ φορμαρίσματος μαλλιών της Macrovita με λάδι ελιάς & κόκκινο σταφύλι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών, ιδανικό για τη δημιουργία του στυλ που επιθυμείτε. Χαρίζει γρήγορο, δυνατό και διαρκές κράτημα, ενώ παράλληλα προσφέρει όγκο, λάμψη και συνεχή φροντίδα στα μαλλιά. Απλώνεται εύκολα χωρίς να τα βαραίνει ή να τα λιπαίνει, ενώ οι πολυδύναμοι συνδυασμοί ενεργών φυτικών εκχυλισμάτων, σε συνεργασία με τις απαραίτητες για την υγεία και ανάπτυξη της τρίχας βιταμίνες της σύνθεσής του, τονώνουν και προστατεύουν την τρίχα, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των μαλλιών σας. Χωρίς οινόπνευμα.

Γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το σταφύλι λειαίνει, ενισχύει, και προστατεύει τα μαλλιά σας από τα η φθορά, βελτιώνοντας παράλληλα τη δομή της τρίχας, ενώ το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, φυσική πηγή βιταμινών και ιχνοστοιχείων ασκεί σημαντική ενυδατική, θρεπτική και μαλακτική δράση στην τρίχα.
Η αλόη χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα περιέχει καταπραϋντικά στοιχεία, τα οποία διεγείρουν τους θύλακες των τριχών, συμβάλλοντας στην πύκνωσή τους. Η Προβιταμίνη B5 τέλος, διαθέτει σημαντικές ενυδατικές, θρεπτικές και αναδομητικές ιδιότητες που βελτιώνουν τη συνολική υγεία και εμφάνιση των μαλλιών σας.

Χρήση: Χρησιμοποιείστε το προϊόν σε νωπά ή στεγνά μαλλιά, ανάλογα το χτένισμά σας. Αφαιρέστε με απλό βούρτσισμα ή με άφθονο νερό.
Συσκευασία 150ml.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη, Καφεΐνη, Ιώδιο, Ιωδιούχες Ενώσεις, Σιλικόνη και Parabens.
Επιστροφή στην κορυφή