Ανδρική κρέμα προσώπου λάδι ελιάς & τζίνσενγκ Olive-elia Macrovita

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5293
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330203
Η κρέμα προσώπου από την ανδρική καλλυντική σειρά της Macrovita εμπλουτισμένη με λάδι ελιάς & τζίνσενγκ και έναν πρωτοποριακό συνδυασμό ενεργών δραστικών συστατικών φυσικής προέλευσης ενυδατώνει, θρέφει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα από τους ερεθισμούς που προκαλούνται από το ξύρισμα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα απαλότητα, φρεσκάδα και λάμψη. Με αντηλιακό φίλτρο UV για προστασία της επιδερμίδας και από την υπεριώδη ακτινοβολία. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

Το Τζίνσενγκ έχει επανορθωτική και θεραπευτική επίδραση στην επιδερμίδα. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και στην προστασία από την πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον τόνο του δέρματος. Το εκχύλισμα βαμβακιού βοηθά στην προστασία του δέρματος από την αφυδάτωση, ενώ ο λυκίσκος σε συνδυασμό με τη μαύρη βρώμη, χάρη στην αντιφλεγμονώδη, αντιβακτηριδιακή, καταπραϋντική και τονωτική τους δράση, βοηθούν στην εξάλειψη δερματικών προβλημάτων και στην ανακούφιση των ξηρών και αλλεργικών επιδερμίδων. Το ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, έχει σημαντικές ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες, ενώ η γλυκύριζα με την αντιφλεγμονώδη, αντιαλλεργική και αντικνησμική της δράση, προσφέρει ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας. Η πολύτιμη αλόη σε συνδυασμό με την ευεργετική πανθενόλη και την ιδιαίτερα ωφέλιμη αλλαντοΐνη, ουσίες πλούσιες σε ενυδατικές, αναπλαστικές, επουλωτικές, και καταπραϋντικές ιδιότητες, δρώντας εσωτερικά, θρέφουν, προστατεύουν και περιποιούνται το δέρμα ως τις βαθύτερες στοιβάδες του, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην διατήρηση της απαλότητας, της σφριγηλότητας και της φρεσκάδας του, καθώς και στη βελτίωση της συνολικής εικόνας και υγείας της επιδερμίδας.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα σε όλο το πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. . Συσκευασία 50ml
Με συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 88%.
Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη & Parabens

Δείτε επίσης

Aloe Lip Balm stick Rizes Crete
€ 3,90
Face Cleansing Foam 3 in 1 Olive-elia Macrovita
€ 7,90
Σαπούνι Ξυρίσματος 100gr Elaia Spa
€ 6,20
Επιστροφή στην κορυφή