Beard Wash Soap 100% φυσικό 150ml Aphrodite’s Secret

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5653
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 150 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aphrodite's Secret
Barcode 3173304142084
100% natural Beard Wash της εταιρίας Aphrodite’s Secret με καστορέλαιο και λάδι από σπόρους μοσχολέμονου. Ένα εξαιρετικό προιόν με συστατικά φυτικής προέλευσης, το οποίο καθαρίζει απαλά και σε βάθος τα γένια, ενώ ταυτόχρονα θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα της περιοχής, εξαλείφοντας ερυθρότητα, φαγούρα και ερεθισμούς, χαρίζοντας στα γένια σας υγιή και πλούσια εμφάνιση.

Η υγεία της τρίχας είναι στενά συνδεδεμένη με την υγεία του δέρματος.
Ένα καθαριστικό σαπούνι γενειάδας πρέπει να συνδυάζει βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση της επιδερμίδας, με καθαρισμό και περιποίηση της τρίχας.

Το BWS πετυχαίνει αυτούς τους στόχους με τον κατάλληλο συνδυασμό συστατικών.

Με την βασική σύσταση του σαπουνιού από ελαιόλαδο και λάδι καρύδας και χάρις στα ωφέλιμα συστατικά τους, (πολυφαινόλες βιταμίνες Α, C και E , ιχνοστοιχεία όπως Χαλκός, Ψευδάργυρος, Σελήνιο και Σίδηρο) επιτυγχάνεται ταυτόχρονα ένας υψηλός βαθμός καθαριότητας και ενυδάτωσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αποκατάσταση της μικροκυκλοφορίας στο δέρμα και την απομάκρυνση ανεπιθύμητων επικαθήσεων στην τρίχα με αυτό τον τρόπο δέρμα και τρίχα είναι έτοιμα να προσροφήσουν τα ωφέλιμα συστατικά του σαπουνιού.

Το έλαιο από σπόρους μοσχολεμονου, πλούσιο σε ωμέγα 3,6 & 9 λιπαρά οξέα και παλμιτικό οξύ λειτουργεί ως μαλακτικό, ενυδατικό και αναγεννητικό των ιστών του δέρματος. To λάδι σπόρων Lime με την αντιμικροβιακή του δράση καταπολεμάει άμεσα τους ερεθισμούς της επιδερμίδας και έτσι καταπραΰνει την φαγούρα στην περιοχή της γενειάδας. Το παλμιτικό οξύ, βασικό συστατικό του λαδιού σπόρων Lime ενυδατώνει και εξισορροπεί το ph της επιδερμίδας λύνοντας έτσι με φυσικό τρόπο το πρόβλημα της ξηροδερμίας.

Oι αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες του καστορέλαιου το καθιστούν ωφέλιμο για την υγεία της τρίχας! Πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα, θρέφει, ενυδατώνει, δυναμώνει, μαλακώνει και αναζωογονεί την τρίχα, αλλά και την επιδερμίδα κάτω από αυτή, ενώ ταυτόχρονα μειώνει ερεθισμούς και κοκκινίλες. Το καστορέλαιο περιέχει υψηλές ποσότητες Ρικινολεϊκού Οξέος με αποτέλεσμα την εξουδετέρωση μικροβίων που αναπτύσσονται στο τριχωτό της γενειάδας. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε πρωτεΐνες συντελεί στην θρέψη της τρίχας ενώ τα αντιoξειδωτικά που περιέχει ενισχύουν την κερατίνη με αποτέλεσμα μια καλλίγραμμη γενειάδα.

Η Πανθενόλη δρα καταλυτικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας καθώς προσροφόμενη μετατρέπεται σε βιταμίνη Β5 που συντελεί στην αναπαραγωγή συνένζυμου Α, κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το μέλι, η λεκιθίνη και η γλυκερίνη βάζουν τις τελευταίες πινελιές για μια υγιή πλούσια και καλοσχηματισμένη γενειάδα απαλλαγμένη από ξηροδερμία και δερματικούς ερεθισμούς.

Χρήση: Τοποθετήστε μια ποσότητα από το προϊόν στην παλάμη σας και απλώστε σε καλά βρεγμένα γένια. Εφαρμόζουμε όση ποσότητα χρειάζεται για να καλυφθεί όλη η περιοχή με αφρό κάνοντας απαλές κινήσεις μασάζ ώστε να φτάσει το προϊόν και στο δέρμα κάτω από τα γένια. Ξεπλύνετε καλά και περάστε ένα δεύτερο χέρι για να απολαύσετε έναν πλούσιο αφρό.
Χρήση 2-3 φορές την εβδομάδα.

Δείτε επίσης

Argan Oil Lip Balm stick Rizes Crete
€ 3,90
Hyaluronic Serum προσώπου 30ml Sapon Skin Care
€ 20,90   € 18,80
Face Water Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe Colors
€ 5,60
Επιστροφή στην κορυφή