Σαμπουάν με ελαιόλαδο και μέλι από την ΑΒΕΑ

€ 6,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4619
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 300 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Το σαμπουάν OLIVA της κρητικής εταιρίας ΑΒΕΑ με ελαιόλαδο και μέλι είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο καθαρίζει σε βάθος και δυναμώνει τα μαλλιά χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Tο ελαιόλαδο, ο πολύτιμος σύμμαχος υγείας και ομορφιάς, βοηθάει τα μαλλιά ν’ αποκτήσουν λάμψη και ζωντάνια, ενώ ταυτόχρονα τα ενυδατώνει σε βάθος, καταπολεμώντας αποτελεσματικά την ξηροδερμία. Το μέλι συμβάλλει τα μέγιστα στη φροντίδα των μαλλιών, καθώς επιδρά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, δυναμώνοντας τις ρίζες και ενισχύοντας την τρίχα, με αποτέλεσμα μαλλιά πιο υγιή και λαμπερά. Οι ενυδατικές του ιδιότητες επαναφέρουν τα ποσοστά υγρασίας, απαλότητας και σφρίγους και επανορθώνουν τις φθορές στην τρίχα, ενώ η ελαφρά όξινη σύστασή του εξισορροπεί το ph στο δέρμα του κρανίου, και καταπολεμά την πιτυρίδα. Το σαμπουάν OLIVA είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, καθώς η εμπλουτισμένη με φυσικά συστατικά σύνθεσή του θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά χαρίζοντάς τους λάμψη που ακτινοβολεί.

Το σαμπουάν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Πωλείται σε συσκευασία 300ml.
Το προϊόν είναι ελεύθερο από parabens, συνθετικά χρώματα, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη και συστατικά ζωικής προέλευσης.

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το σαμπουάν μαζί με την κρέμα μαλλιών OLIVA.

Μέλι
Το μέλι είναι ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν με υψηλή περιεκτικότητα θρεπτικών συστατικών, τα οποία το καθιστούν πολύτιμο σύμμαχο όχι μόνο της υγείας μας, αλλά και της καλλυντικής μας φροντίδαπεριποίησης. Τοιχογραφίες της λίθινης δείχνουν ότι το μέλι χρησιμοποιείται εδώ και τουλάχιστον 8.000 χρόνια, γεγονός που το καθιστά ως μια από τις παλαιότερες, τροφές του ανθρώπου. Κατά την αρχαιότητα θεωρείτο μοναδικό φάρμακο για τη θεραπεία πληγών, εγκαυμάτων και πρηξιμάτων του δέρματος.

Τη σημερινή εποχή οι εκπληκτικές αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες και τα πλούσια αντιοξειδωτικά του στοιχεία το έχουν καταστήσει δημοφιλές συστατικό των προϊόντων περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών. Το μέλι επουλώνει, αναζωογονεί και ενυδατώνει το ξηρό, ταλαιπωρημένο και καταπονημένο δέρμα, ενισχύει τη φυσική κυτταρική ανάπλαση και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, κάνοντάς μας να δείχνουμε νεότερες. Επίσης, θρέφει και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και βοηθά στη διατήρηση της υγιούς εμφάνισης των μαλλιών.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή