Conditioner with Donkey Milk & Wheat & Cotton 100ml by Venus Secrets Organics

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5165
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391007991
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Μαλακτική κρέμα μαλλιών εντατικής περιποίησης της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας, πρωτεΐνες σιταριού, βιολογικό ελαιόλαδο και αλόη, συστατικά πολύτιμα, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας του κεφαλιού ενυδατώνοντας και προστατεύοντάς την από την υπερβολική ξηρότητα, ενώ παράλληλα χαρίζουν στα μαλλιά βαθιά ενυδάτωση, όγκο και ελαστικότητα, αφήνοντας επιπλέον μία υπέροχη αίσθηση λάμψης και απαλότητας.

Το γάλα γαϊδάρας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συστατικά ζωτικής σημασίας για την υγειή ανάπτυξη των μαλλιών. Βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση των δερματικών προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής, ενώ τα λιπίδια και οι βιταμίνες που εμπεριέχονται στη σύστασή του καθιστούν τις ρίζες των μαλλιών πιο δυνατές και την τρίχα πιο ζωντανή και λαμπερή. Οι Πρωτεΐνες Σιταριού ενδυναμώνουν την τρίχα, αποκαθιστούν τις σπασμένες άκρες, καταπολεμούν την ψαλίδα και χαρίζουν ελαστικότητα, ενώ ο συνδυασμός της οργανικής αλόης με το ελαιόλαδο χαρίζει έξτρα ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη.
Η εξαιρετική αυτή μαλακτική κρέμα είναι ιδανική για όλους τους τύπους μαλλιών και κατάλληλη για συχνή χρήση. Δεν λαδώνει και δεν βαραίνει τα μαλλιά. Δεν περιέχει parabens και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Εύχρηστη travel size συσκευασία: 100ml.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την μαλακτική κρέμα μαλλιών αμέσως μετά το λούσιμο και κάντε ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά σας. Αφήστε να απορροφηθεί 1-2 λεπτά και ξεβγάλετε πολύ καλά.

Δείτε επίσης

Χέννα Ξανθιά 200gr Health Trade
€ 9,90   € 6,90
Crazy Mango Solid Shampoo Bar 60gr Ancient Wisdom
€ 9,90
Επιστροφή στην κορυφή