Conditioner with Donkey Milk & Argan Oil 100ml by Venus Secrets Organics

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5166
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391007984
Εταιρεία Venus Secrets Organics
Η Μαλακτική Κρέμα Μαλλιών εντατικής περιποίησης της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας, φυσικές πρωτεΐνες μελιού και σιταριού και έλαιο αργκάν, εμπλουτισμένη, με εκχυλίσματα από ρόδι και ελαιόλαδο, ενυδατώνει την επιδερμίδα του κεφαλιού, ενώ παράλληλα θρέφει και αναδομεί την τρίχα σε βάθος, χαρίζοντας λάμψη και υγειή εμφάνιση στα μαλλιά σας.

Το Γάλα γαϊδάρας είναι ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς. Η πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα (ωμέγα-6), σύστασή του, βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας και στην προστασία της από τη φθορά, ενώ παράλληλα ανανεώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, προσδίδοντάς τους εντυπωσιακή ζωντάνια. Το έλαιο αργκάν διαθέτει σημαντικές ενυδατικές ικανότητες, ενώ θεωρείται και άριστο “μαλακτικό” ιδιαίτερα για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα από τις βαφές μαλλιά. Ο συνδυασμός πρωτεϊνών σιταριού και μελιού εμπλουτίζει την τρίχα με βιταμίνες και μέταλλα, τα οποία θρέφουν και αναγεννούν την τρίχα, ενώ τα εκχυλίσματα ροδιού και ελιάς προστατεύουν το χρώμα από το ξεθώριασμα, ενώ παράλληλα χαρίζουν όγκο, λάμψη και ενέργεια.

Η εξαιρετική αυτή μαλακτική κρέμα είναι ιδανική για τα βαμμένα μαλλιά και κατάλληλη για συχνή χρήση. Δεν λαδώνει και δεν βαραίνει τα μαλλιά. Δεν περιέχει parabens και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Εύχρηστη travel size συσκευασία: 100ml.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την μαλακτική κρέμα μαλλιών αμέσως μετά το λούσιμο και κάντε ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά σας. Αφήστε να απορροφηθεί 1-2 λεπτά και ξεβγάλετε πολύ καλά.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή