Shampoo with Donkey Milk and Argan Oil by Venus Secrets Organics

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5167
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200391007960
Το Σαμπουάν καθημερινής περιποίησης της εταιρίας Venus Secrets Organics με γάλα γαϊδάρας, φυσικές πρωτεΐνες μελιού και σιταριού, έλαιο αργκάν και εκχυλίσματα από ρόδι και ελαιόλαδο, καθαρίζει σε βάθος και ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να ερεθίζει επιδερμίδα του κεφαλιού, ενώ παράλληλα θρέφει και αναδομεί την τρίχα, χαρίζοντάς της λάμψη και ζωντάνια.

Το Γάλα γαϊδάρας είναι ένα πραγματικό ελιξίριο ομορφιάς. Η πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα (ωμέγα-6), σύστασή του βοηθά στην αναδόμηση της τρίχας και στην προστασία της από τη φθορά, ενώ παράλληλα ανανεώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά, προσδίδοντάς τους εντυπωσιακή ζωντάνια. Το έλαιο αργκάν διαθέτει σημαντικές ενυδατικές ικανότητες, ενώ θεωρείται και άριστο “μαλακτικό” ιδιαίτερα για τα ξηρά, θαμπά και αφυδατωμένα μαλλιά. Ο συνδυασμός πρωτεϊνών σιταριού και μελιού εμπλουτίζει την τρίχα με βιταμίνες και μέταλλα τα οποία θρέφουν και αναγεννούν την ταλαιπωρημένη από τις επανειλημμένες βαφές τρίχα, ενώ τα εκχυλίσματα ροδιού και ελιάς προστατεύουν το χρώμα από το ξεθώριασμα, ενώ παράλληλα χαρίζουν όγκο, λάμψη και ενέργει.

Το εξαιρετικό αυτό σαμπουάν είναι ιδανικό για βαμμένα μαλλιά, ενώ είναι κατάλληλο για συχνή χρήση. Χαρίζει ευκολοχτένιστα μαλλιά με λάμψη και ζωντάνια στο χρώμα. Δεν περιέχει parabens και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Εύχρηστη travel size συσκευασία: 100ml.
Η σύνθεση χωρίς parabens εξασφαλίζει εξαιρετικά απαλή καθαριστική δράση, διατηρώντας την υγεία των μαλλιών χωρίς να διαταράσσει το φυσικό προστατευτικό φιλμ του τριχωτού της κεφαλής.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή