Shampoo with Donkey Milk and Wheat and Cotton by Venus Secrets Organics

€ 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5168
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Barcode 5200391007977
Σαμπουάν καθημερινής περιποίησης της εταιρίας Venus Secrets Organics, ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, με γάλα γαϊδάρας, οργανική αλόη, πρωτεΐνες σιταριού και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες. Τα πολύτιμα συστατικά της σύνθεσης του εξαιρετικού αυτού προϊόντος καθαρίζουν σε βάθος χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς, προσδίδοντας ταυτόχρονα μία υπέροχη αίσθηση απαλότητας στα μαλλιά, ενώ παράλληλα συμβάλλουν και στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας της επιδερμίδας του κεφαλιού, ενυδατώνοντας και προστατεύοντάς την από την υπερβολική ξηρότητα.

Το γάλα γαϊδάρας είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, συστατικά ζωτικής σημασίας για την υγειή ανάπτυξη των μαλλιών. Βοηθά σημαντικά στην καταπολέμηση των δερματικών προβλημάτων του τριχωτού της κεφαλής, ενώ τα λιπίδια και οι βιταμίνες που εμπεριέχονται στη σύστασή του καθιστούν τις ρίζες των μαλλιών πιο δυνατές και την τρίχα πιο ζωντανή και λαμπερή. Οι Πρωτεΐνες Σιταριού ενδυναμώνουν την τρίχα, αποκαθιστούν τις σπασμένες άκρες, καταπολεμούν την ψαλίδα και χαρίζουν ελαστικότητα, ενώ ο συνδυασμός της οργανικής αλόης με το ελαιόλαδο χαρίζει έξτρα ενυδάτωση, απαλότητα και λάμψη.
Χρησιμοποιήστε το καθημερινά για μαλλιά γεμάτα ζωντάνια, λάμψη και ελαστικότητα. Δεν περιέχει parabens και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα. Εύχρηστη travel size συσκευασία: 100ml.

Η σύνθεση χωρίς parabens εξασφαλίζει εξαιρετικά απαλή καθαριστική δράση, διατηρώντας την υγεία των μαλλιών χωρίς να διαταράσσει το φυσικό προστατευτικό φιλμ του τριχωτού της κεφαλής.
Επιστροφή στην κορυφή