Σαμπουάν Πρόπολης 220ml by My Bee

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5270
Είδος Περιποίηση Μαλλιών / Προϊόντα Μέλισσας
Βάρος 220 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία My Bee
Barcode 5200130180084
Το “Σαμπουάν Πρόπολης Μybee” με υψηλής ποιότητας πρόπολη και επιλεγμένα συστατικά από την ελληνική φύση, καθαρίζει σε βάθος, θρέφει και δυναμώνει τα μαλλιά, συμβάλλει στη ρύθμιση της λιπαρότητας, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά την ξηροδερμία και την πιτυρίδα και χαρίζει λάμψη, απαλότητα και ζωντάνια.

Η Πρόπολη, με την αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση της, και τις αντιμυκητιακές της ιδιότητες, επιτυγχάνει αντισηψία και ρύθμιση της λιπαρότητας, ενώ το εκχύλισμα πρωτεΐνης λούπινου αυξάνει την πυκνότητα των μαλλιών και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία στη ρίζα της τρίχας, ευνοώντας την αποτελεσματικότερη οξυγόνωση και θρέψη της. Το εκχύλισμα αχίλλεια τονώνει τα μαλλιά, συμβάλλοντας παράλληλα και στην καταπολέμηση της λιπαρότητας, ενώ η τσουκνίδα είναι το καλύτερο βότανο για τον καθαρισμό του τριχωτού, αλλά και την ενίσχυση της τρίχας. Το εκχύλισμα θυμαριού δυναμώνει τα αδύναμα και λεπτά μαλλιά, προσδίδοντάς τους όγκο, ενώ το δενδρολίβανο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στον θύλακα της τρίχας και ενισχύει την ανάπτυξή της.

Ιδανικό για ξηρά και κανονικά μαλλιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου. Με ουδέτερο PH. Δεν δημιουργεί δάκρια ή ερεθισμούς. Κατάλληλο και για παιδιά. Χωρίς Parabens, Petrolatum και επιπρόσθετα χρώματα και αρώματα. Συσκευασία 200 ml
Επιστροφή στην κορυφή