Hair Conditioner με ελαιόλαδο και κόκκινο σταφύλι Olive-elia Macrovita

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4953
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Προέλευση Hellas
Βάρος 200 ml
Barcode 5200316330289
Η υπεριώδης ακτινοβολία, η μόλυνση του περιβάλλοντος, οι βαφές, το στρες, το κάπνισμα και οι ηλεκτρικοί στεγνωτήρες, ταλαιπωρούν τα μαλλιά σε μεγάλο βαθμό. Στα φυσικά καλλυντικά περιποίησης μαλλιών ενεργοί συνδυασμοί φυτικών εκχυλισμάτων, σε συνεργασία με απαραίτητες για την υγεία και την ανάπτυξη της τρίχας βιταμίνες, καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες των μαλλιών.

Το Hair Conditioner με ελαιόλαδο και κόκκινο σταφύλι, της εταιρίας MACROVITA είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών. Τα φυσικά συστατικά της σύνθεσής του εξουδετερώνουν το στατικό ηλεκτρισμό, μαλακώνουν τα μαλλιά, διευκολύνουν το χτένισμά τους, τα προστατεύουν και τους χαρίζουν ζωντάνια, απαλότητα, όγκο και λάμψη, χωρίς να τα βαραίνουν.
Το κόκκινο σταφύλι με την αντιοξειδοτική του δράση συμβάλλει στην αναδόμηση της τρίχας, ενώ το ελαιόλαδο προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και θρέψη. Για όλους τους τύπους μαλλιών.

Χρήση: Μετά το λούσιμο απλώστε ομοιόμορφα στα μαλλιά κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Αφήστε για 2 λεπτά και ξεβγάλετε με άφθονο νερό.
Επιστροφή στην κορυφή