Olive & Argan Gift Pack Macrovita

€ 13,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7039
Είδος Bath & Body
Βάρος 40 ml+40 ml+50 gr+40 ml+40 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Macrovita
Υπέροχο Gift Pack από την πολυτελή συλλογή olive & argan της εταιρίας Macrovita. Το ιδανικό δώρο για την καλλυντική περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών και του σώματος.

Το ελαιόλαδο και το αργανέλαιο, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες θεωρούνται ιδιαίτερα ισχυρά ενυδατικά, θρεπτικά και αντιγηραντικά έλαια, ιδανικά για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών.

Το σετ OLIVE & ARGAN GIFT PACK περιέχει:
HAIR RECONSTRUCTIVE SHAMPOO OLIVE & ARGAN 40ml. Οι πολύτιμες ενυδατικές και προστατευτικές ιδιότητες των συστατικών του σαμπουάν καθαρίζουν απαλά τα μαλλιά, αναδομούν την τρίχα και χαρίζουν δύναμη, όγκο ελαστικότητα και λάμψη. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

HAIR CONDITIONER OLIVE & ARGAN 40ml. Ενυδατώνει και απαλύνει τα μαλλιά διευκολύνοντας το χτένισμα, ενώ παράλληλα χαρίζει λάμψη, ζωντάνια και προστασία από τις επιβλαβείς επιδράσεις του περιβάλλοντος και των ηλεκτρικών στεγνωτήρων. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

PURE OLIVE SOAP OLIVE & ARGAN 50gr. Καθαρίζει απαλά, ενυδατώνει και μαλακώνει την επιδερμίδα, διατηρώντας τη λεία και ελαστική. Χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα. Φιλικό προς το περιβάλλον. 100% βιοδιασπώμενο. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μαλλιών.

BODY LOTION OLIVE & ARGAN 40ml. Ενυδατώνει, συσφίγγει και περιποιείται το δέρμα, προστατεύοντάς το παράλληλα από την πρόωρη γήρανση, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει λείανση, απαλότητα και φυσική αναζωογόνηση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

SHOWER GEL OLIVE & ARGAN 40ml. Καθαρίζει, τονώνει και απαλύνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Δείτε επίσης

Shower Scrunchies Λευκό
€ 1,00
Οικολογικό Πουγκί Σαπουνιού Sapon
€ 5,90
Mango Bath Fizzer Aromatherapy 180gr
€ 2,90
Επιστροφή στην κορυφή