Δαφνέλαιο (Laurel) Λάδι 100ml Nature & Body

€ 3,50


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2369
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Εταιρεία Nature & Body
Προέλευση Syria
Ονομασία pimenta racemosa
Barcode 5200431900237
Τα έλαια βασης είναι απαραίτητα στην αρωματοθεραπεία προκειμένου να αποτελέσουν τον "φορέα" στον οποίο θα προστεθούν τα αιθέρια έλαια.

Το Δαφνέλαιο (Laurel Oil) βγαίνει από την έγχυση σε ελαιόλαδο των καρπών και φύλλων του φυτού Pimenta Racemosa. Παραδοσιακά γνωστό για την τονωτική του δράση στα μαλλιά, είναι ιδανικό για γυναίκες και άνδρες με μόνιμο ή εποχικό πρόβλημα τριχόπτωσης. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και λιπαρά οξέα. Προστατεύει και ενισχύει τη δομή της τρίχας, τρέφει, δυναμώνει και δίνει λάμψη στο μαλλιά χάρη στις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Αποτελεί ιδανική φροντίδα για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Eπίσης χρησιμοποιείται παραδοσιακά σαν ανακουφιστικό των κουρασμένων μυών και των ταλαιπωρημένων αρθρώσεων. Καλό είναι να αποφεύγεται η χρήση του σε ξανθές τρίχες γιατί τις χρωματίζει.

Το Δαφνέλαιο που θα βρείτε στα Sensities είναι 100% καθαρό, βρίσκεται σε ημιρευστή κατάσταση χάρις σε μία πρωτοποριακή μέθοδο μηχανικής επεξεργασίας και παρόλο που διατηρεί την γνωστή του ψύχα (η οποία διαλύεται άμεσα στην επαφή με την επιδερμίδα) δεν έχει τα μειονεκτήματα ροής άλλων δαφνέλαιων. Στη συσκευασία των 100ml είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Για να χρησιμοποιήσετε το Δαφνέλαιο, απλά πάρτε μικρή ποσότητα στα χέρια σας και απλώστε το λάδι κοντά στις ρίζες. Αφήστε το λάδι να απορροφηθεί καλά (τουλάχιστον 20 λεπτά) πριν το ξεβγάλετε.

Οι φίλες και φίλοι των Sensities που ασχολούνται επαγγελματικά με το μασαζ και την αρωματοθεραπεία μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας, για να λάβουν έκπτωση 10% επί της τιμής των ελαίων βασης.

Δείτε επίσης

Καρύδα Λάδι 1Lt Nature & Body cocos nucifera
€ 29,90
Ελίχρυσος (Everlasting) Λάδι 100ml Nature & Body helichrysum stoechas
€ 7,90
Καστορέλαιο (Castor Oil) Βιολογικό Λάδι 100ml Nature & Body ricinus communis
€ 6,90
Κράνμπερυ - Βακκίνιο (Cranberry) Λάδι 100ml Nature & Body vaccinium macrocarpan
€ 19,90
Αβησσυνίας (Abyssinian) Λάδι 100ml Nature & Body brassica abyssinica
€ 9,90   € 6,90
Επιστροφή στην κορυφή