Brazil Nut Λάδι 100ml Nature & Body

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2482
Είδος Έλαια Βάσης
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Βάρος 100 ml
Ονομασία bertholletia excelsa
Εταιρεία Nature & Body
Barcode 5200431901852
Προέλευση United Kingdom
To Λάδι Brazil Nut προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του φυτού Bertholletia Excelsa, το οποίο ευδοκιμεί στη Λατινική Αμερική. Οι καρποί του φυτού μοιάζουν με τα αμύγδαλα, περιέχουν έλαιο σε ποσοστό 66-69%, είναι βρώσιμοι και περιζήτητοι.

Το λάδι Brazil Nut είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες (κυρίως σε Α, Β και Ε) και σε ιχνοστοιχεία (Μαγνήσιο, Φώσφορο, σίδηρο, μαγγάνιο κ.ο.κ.). Εκείνο όμως που είναι πραγματικά εντυπωσιακό, είναι το γεγονός πως τα Brazil Nuts παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Σελήνιου στη φύση. Πρόκειται για ένα πολύτιμο ιχνοστοιχείο το οποίο παρουσιάζει εκπληκτικά ισχυρές αντιοξειδοτικές ιδιότητες. Σε συνδυασμό με τη αυξημένη περιεκτικότητα του σε Βιταμίνη Ε (5,8mg στα 100ml), το Brazil Nut Oil θεωρείται το έλαιο με την μεγαλύτερη αντιοξειδοτική δράση.

Λόγω της σύστασης του, το έλαιο Brazil Nut θεωρείται ιδανικό για τη περιποίηση της ώριμης και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Αποτελεί σημαντικό συστατικό σε προϊόντα ενυδάτωσης και αναζωογόννησης των μαλλιών, καθώς συμβάλει στη διατήρηση της ελαστικότητας της τρίχας, στη μείωση της τριχόπτωσης και στην ενδυνάμωση της ρίζας των μαλλιών.

Το Λάδι Brazil Nut που θα βρείτε στα Sensities είναι ένα από τα ποιοτικότερα της παγκόσμιας αγοράς. Είναι 100% καθαρό και δεν περιέχει χημικές ουσίες και πρόσθετα.

Δείτε επίσης

Αμαμελίδα (Witch Hazel) Λάδι 100ml Nature & Body Hamamelis virginiana
€ 9,90
Βατόμουρο (Blackberry Seed) Λάδι 30ml Nature & Body rubus fruticosus
€ 12,90
Σύμφυτο (Comfrey) Λάδι 100ml Nature & Body symphytum officinale
€ 7,90
Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) Βιολογικό Λάδι 30ml Nature & Body prunus dulcis
€ 3,90
Δαμασκηνέλαιο (Plum Kernel) Λάδι 30ml Nature & Body prunus domestica
€ 6,90
Επιστροφή στην κορυφή