Ξηρά Μαλλιά Complete Care

€ 16,80   € 11,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2609
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 2 × 50 ml
Προέλευση Netherlands
Τα μαλλιά δέχονται καθημερινά μία τεράστια επιβάρυνση, η οποία οφείλεται τόσο στις περιβαλλοντικές συνθήκες (μόλυνση, ήλιος, ποιότητα νερού) όσο και στα αμέτρητα χημικά συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα καθημερινής περιποίησης (σαμπουάν, μαλακτικά, λακ, βαφές κ.ο.κ.). Τα ξηρά, θαμπά, αδύναμα μαλλιά, αποτελούν συχνά μία ένδειξη της αδυναμίας του οργανισμού να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις εξωτερικές αυτές επιβαρύνσεις. Τα έλαια περιποίησης μαλλιών της Ethereal Nature παρασκευάζονται από 100% φυτικά συστατικά, τα οποία σκοπό έχουν να επαναφέρουν τα μαλλιά σε μία υγειή κατάσταση. Πολύτιμα φυσικά λάδια και θεραπευτικά αιθέρια έλαια συνδυάζονται σε αυτή τη καταπληκτική σειρά προϊόντων.

To Dry Hair Complete Care αποτελεί ένα σετ που περιέχει δύο ξεχωριστά προϊόντα. Το Λάδι Αποκατάστασης Dry Hair Revival το οποίο προορίζεται για την αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών που παρουσιάζουν έντονο πρόβλημα ξηρότητας και το Λάδι Περιποίησης Dry Hair Prevention το οποίο χρησιμοποιείται για την αποφυγή της επανεμφάνισης της ξηρότητας των μαλλιών.

Το Dry Hair Complete Care αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση για την αποκατάσταση και περιποίηση των πολύ ξηρών μαλλιών. Σκοπός του είναι να διασφαλίσει την βαθειά και αποτελεσματική ενυδάτωση των μαλλιών και να τα διατηρήσει ελαστικά και λαμπερά.

  Δείτε επίσης

Conditioner OlivAloe
€ 7,00
Shampoo with Donkey Milk and Argan Oil by Venus Secrets Organics
€ 4,90
Lavender Shampoo 250ml
€ 9,90
  Επιστροφή στην κορυφή