Ψαλίδα Μαλλιών Περιποίηση

€ 6,90   € 4,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2615
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 50 ml
Προέλευση Netherlands
Η ψαλίδα είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στο τομέα της περιποίησης των μαλλιών. Οι λόγοι που προκαλούν την ψαλίδα είναι πάρα πολλοί. Στα μακρυά μαλλιά η ψαλίδα συνήθως οφείλεται στο γεγονός πως τα "φυσικά έλαια" του οργανισμού δεν φτάνουν μέχρι την άκρη της τρίχας, με αποτέλεσμα οι άκρες να παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα και να "υποκύπτουν" στην ψαλίδα. Κάθε τύπος μαλλιών όμως μπορεί να παρουσιάσει ψαλίδα. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, το έντονο "στέγνωμα" με πετσέτα, οι συχνές "ισιωτικές", το κούρεμα με "στομωμένο" ψαλίδι, το πολύ συχνό λούσιμο, οι συστηματικές "βαφές", η ποιότητα της "βούρτσας" χτενίσματος, τα υψηλά ποσοστά χλωρίου στο νερό κ.ο.κ. αποτελούν κάποιους μόνο, από τους παράγοντες που προκαλούν την ψαλίδα.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος για να "επιδιορθώσετε" την ψαλίδα από τη στιγμή που αυτή θα εμφανιστεί. Οι κατεστραμένες άκρες δεν "αποκαθίστανται" - απαιτείται η αφαίρεση τους (κούρεμα).

Το Split Ends Treatment έχει σχεδιαστεί για την αποφυγή της εμφάνισης της ψαλίδας όταν αυτή είναι εποχική (λ.χ. μετά την έκθεση στον ήλιο το καλοκαίρι) ή όταν αυτή είναι περιστασιακή (λ.χ. αλλαγή συνθηκών στο χώρο εργασίας). Χρησιμοποιείται σε μαλλιά που δεν έχουν παρουσιάσει ακόμη ψαλίδα - ως μέτρο πρόληψης - ή σε μαλλιά που παρουσιάζουν σπάνια ψαλίδα (αμέσως μετά το κούρεμα) και προκειμένου να αποφευχθεί η "μονιμοποίηση" της ψαλίδας. Η ευεργετική του δράση στηρίζεται στο έλαιο Μακαντάμια το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες (Α, Β1, Β2,B3, C και Ε), σε μεταλλικά στοιχεία(σίδηρο, μαγνήσιο) και σε πρωτεΐνες. Διατηρεί την τρίχα ελαστική και τη θρέφει και την ενυδατώνει αποτελεσματικά και σε βάθος. Το Split Ends Prevention περιέχει ακόμη έλαιο Άγριας Ελαιοκράμβης το οποίο, λόγω της πολύ υψηλής περιεκτικότητας του σε Ω-λιπαρά (περιέχει 10 φορές υψηλότερα ποσοστά σε Ω-3 από το ελαιόλαδο), θεωρείται ιδανικό για τη πρόληψη της ξηρότητας των μαλλιών. Τέλος, περιέχει 100% καθαρό αιθέριο έλαιο Φασκόμηλου το οποίο είναι γνωστό πως ενισχύει τη δύναμη της τρίχας και πως γενικά προάγει την τριχοφυία.

To Split Ends Prevention έχει σχεδιαστεί για την προληπτική προστασία των μαλλιών από τη ψαλίδα. Χρησιμοποιήστε το 1-2 φορές κάθε δεκαπενθήμερο. Σε περίπτωση που η ψαλίδα στα μαλλιά είναι "μόνιμο" ή ιδιαίτερα "επίμονο" πρόβλημα τότε σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε, σε πρώτο στάδιο, το λάδι αποκατάστασης Split Ends Treatment και στη συνέχεια, για διατήρηση των αποτελεσμάτων, το Split Ends Prevention. Μπορείτε να αποκτήσετε και τα 2 προϊόντα μαζί, σε προνομιακή τιμή, στο πακέτο Split Ends Complete Care.

  Δείτε επίσης

Χέννα μαύρη by Health Trade
€ 9,90
Λάδι Μαλλιών OlivAloe
€ 12,50
Μάσκα για ξηρά μαλλιά Aloe Plus
€ 12,90
Τροφοτονωτικό λάδι για τα μαλλιά Olivellenic
€ 16,90
  Επιστροφή στην κορυφή