Ψαλίδα Μαλλιών Complete Care

€ 16,80   € 11,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2616
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 2 × 50 ml
Προέλευση Netherlands
Η ψαλίδα είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα στο τομέα της περιποίησης των μαλλιών. Οι λόγοι που προκαλούν την ψαλίδα είναι πάρα πολλοί. Στα μακρυά μαλλιά η ψαλίδα συνήθως οφείλεται στο γεγονός πως τα "φυσικά έλαια" του οργανισμού δεν φτάνουν μέχρι την άκρη της τρίχας, με αποτέλεσμα οι άκρες να παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα και να "υποκύπτουν" στην ψαλίδα. Κάθε τύπος μαλλιών όμως μπορεί να παρουσιάσει ψαλίδα. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, το έντονο "στέγνωμα" με πετσέτα, οι συχνές "ισιωτικές", το κούρεμα με "στομωμένο" ψαλίδι, το πολύ συχνό λούσιμο, οι συστηματικές "βαφές", η ποιότητα της "βούρτσας" χτενίσματος, τα υψηλά ποσοστά χλωρίου στο νερό κ.ο.κ. αποτελούν κάποιους μόνο, από τους παράγοντες που προκαλούν την ψαλίδα.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος για να "επιδιορθώσετε" την ψαλίδα από τη στιγμή που αυτή θα εμφανιστεί. Οι κατεστραμένες άκρες δεν "αποκαθίστανται" - απαιτείται η αφαίρεση τους (κούρεμα).

To Split Hair Complete Care αποτελεί ένα σετ που περιέχει δύο ξεχωριστά προϊόντα. Το Λάδι Αποκατάστασης Split Hair Treatment το οποίο προορίζεται για την αποκατάσταση της υγείας των μαλλιών που παρουσιάζουν "μόνιμο" ή "επίμονο" πρόβλημα ψαλίδας και το Λάδι Περιποίησης Split Hair Prevention το οποίο χρησιμοποιείται για την θρέψη των μαλλιών και για την αποφυγή της εμφάνισης της ψαλιδας.

Το Split Hair Complete Care αποτελεί την ολοκληρωμένη πρόταση για την αποκατάσταση και περιποίηση των μαλλιών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ψαλίδας. Σκοπός του είναι να διασφαλίσει την βαθειά και αποτελεσματική θρέψη των μαλλιών και να τα διατηρήσει ελαστικά και υγιή.
  Επιστροφή στην κορυφή