Τονωτική Οργανική Λοσιόν για τα μαλλιά με πολυτρίχι, δίκταμο και λάβδανο από Bioaroma

€ 17,00   € 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4985
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Η Bioaroma με οδηγό τον σεβασμό στην παραδοσιακή χρήση των βοτάνων εισάγει καινοτόμα φυσικά προϊόντα και στην περιποίηση των μαλλιών.
Η Τονωτική Λοσιόν για τα μαλλιά με πολυτρίχι και λάβδανο της Bioaroma είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης και φροντίδας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Βασικό συστατικό της είναι το βότανο Αδίαντος, γνωστό στη λαϊκή ιατρική ως πολύμαλλον ή πολυτρίχι, λόγω της ιδιότητας του να τονώνει και να δυναμώνει τους θύλακες της τρίχας και να χαρίζει ανθεκτικότητα στα μαλλιά, ενώ τα παλαιότερα χρόνια χρησιμοποιούνταν συχνά ως μέσον κατά της τριχόπτωσης.

Από την συνταγή δεν θα μπορούσε να λείπει η ρητίνη του λαβδάνου, η χρήση της οποίας είναι γνωστή από την αρχαία ελληνική εποχή και τον Ιπποκράτη, τον πατέρα της Ιατρικής, ο οποίος χρησιμοποιούσε τον Κίσθο-Αλαδανιά για την τόνωση της τρίχας, όπως και από τον Ορειβάσιο, τον 3ο μ.Χ. αι., ο οποίος παρασκεύαζε αλοιφή με λάβδανο για τον ίδιο σκοπό!

Χρήση: Ψεκάστε καθημερινά την λοσιόν στην ρίζα των μαλλιών σε στεγνά μαλλιά και κάντε ελαφρύ μασάζ για 2΄. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Πωλείται σε συσκευασία των 100ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή