Multi-action Ελιξίριο Μαλλιών και Σώματος με λάδι Ελιάς & Μαστιχέλαιο Olive-elia Macrovita

€ 14,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6036
Είδος Περιποίηση Σώματος / Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 100 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316334324
Multi-action Ελιξίριο Μαλλιών και Σώματος, εμπλουτισμένο με λάδι Ελιάς, Μαστιχέλαιο, Έλαια Αργκάν, Αβοκάντο, Ιπποφαές και Σταφυλέλαιο από την εταιρία Macrovita. Ένα εξαιρετικά απαλό λάδι, το οποίο μαλακώνει, ενυδατώνει και τρέφει δέρμα και μαλλιά, χαρίζοντάς τους ελαστικότητα και υγιή, λαμπερή όψη, χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Κατάλληλο για την περιποίηση όλων των τύπων μαλλιών και δέρματος. Ιδανικό για τα μαλλιά με ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες. Με υπέροχο άρωμα και ελαφριά υφή που απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας.

Το Ελαιόλαδο θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος και μαλακώνει το δέρμα και τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγεία.
Το Μαστιχέλαιο, συστατικό γνωστό για τις θεραπευτικές, αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, αποκαθιστά τις δομές κολλαγόνου, μειώνοντας το χρόνο γήρανσής του δέρματος. Επιπλέον, είναι ιδανικό και για την περιποίηση των μαλλιών καθώς συμβάλλει στην ενίσχυση της τριχοφυΐας και την προστασία του τριχωτού της κεφαλής από ερεθισμούς.
Το Αργανέλαιο, συστατικό πλούσιο σε τοκοφερόλες, καροτένια και λιπαρά οξέα, ασκεί ισχυρή αντιγηραντική προστασία, βοηθώντας την αναγέννηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, μέσω της ενίσχυσης των κυτταρικών λειτουργιών. Παράλληλα είναι κατάλληλο για την περιποίηση των φριζαρισμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών, καθώς φροντίζει τις σπασμένες άκρες και τη ψαλίδα και καταπραΰνει την ξηρή επιδερμίδα στο τριχωτό της κεφαλής.

Το Έλαιο Αβοκάντο, πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β, D, λιπαρά οξέα και λεκιθίνη, θρέφει σε βάθος το δέρμα, χαρίζοντάς του ελαστικότατα και προστασία από την πρόωρη γήρανση, ενώ παράλληλα τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά.
Το Λάδι Σταφυλιού έχει σημαντικές μαλακτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Προάγει τη σύσφιξη και την ελαστικότητα του δέρματος, προστατεύει και βελτιώνει την υφή του, επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανση και χαρίζει αίσθηση μεταξένιας απαλότητας στην επιδερμίδα.

Το Ιπποφαές ενισχύει τη φυσική ανάπλαση του δέρματος αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία και ασκεί ισχυρή αντιγηραντική δράση, ενώ παράλληλα προάγει την αποκατάσταση της δομής της τρίχας, και την παραγωγή κερατίνης, καθιστώντας τα μαλλιά ισχυρά, υγιή και λαμπερά.

Σώμα: Εφαρμόστε επαρκή ποσότητα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί.
Μαλλιά: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις παλάμες σας και απλώστε ομοιόμορφα σε βρεγμένα, νωπά ή στεγνά μαλλιά, επιμένοντας στις άκρες.

Δείτε επίσης

Hair & Body Mist Be Lovely 100ml Aloe Colors
€ 6,90
Rigenoma δερματική κρέμα 40ml by Erbagil
€ 15,90   € 11,90
Επιστροφή στην κορυφή