Treatment Hair Oil HONEY by Laurus Nobilis

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6470
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Το θεραπευτικό λάδι μαλλιών HONEY από την εταιρία Laurus Nobilis δυναμώνει, θρέφει μαλακώνει και αναζωογονεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, αποτρέποντας παράλληλα και το φριζάρισμα της τρίχας. Εμπλουτισμένο με οργανικά φυτικά έλαια και τονωτικά αιθέρια έλαια, το λάδι HONEY θα ενυδατώσει σε βάθος και θα βελτιώσει ποιοτικά τη δομή της τρίχας χαρίζοντας υγεία, εκθαμβωτική λάμψη και μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά σας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Πλούσιο σε λιπαρά οξέα (Ωμέγα-6) και βιταμίνη Α, το αργανέλαιο ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος χωρίς να την λαδώνει, επιδιορθώνει τις ξηρές και αφυδατωμένες άκρες, μειώνει την εμφάνιση ψαλίδας, ενώ παράλληλα συμβάλλει και στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος, δημιουργώντας ένα φιλμ προστασίας των μαλλιών απέναντι στη θερμότητα και στο πιστολάκι.

Το καστορέλαιο, πλούσιο σε λιπαρά οξέα (ρικινολεϊκό, λινολεϊκό και ολεϊκό οξύ), Omega-9 λιπαρά οξέα, καθώς και σε βιταμίνη Ε είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για την τόνωση της τριχοφυΐας, την καταπολέμηση της ξηρότητας και την επαναφορά της ελαστικότητας της τρίχας.

Το έλαιο αβοκάντο τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και θρέψη.
Το έλαιο Jojoba είναι ένα από τα καλύτερα έλαια για την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ θεωρείται εξαιρετικά αποτελεσματικό και για την προστασία της τρίχας από επιβαρυντικούς εξωτερικούς παράγοντες.

Το ηλιέλαιο αποτρέπει την αφυδάτωση και το φριζάρισμα, ενυδατώνει το τριχωτό, ενισχύει και θρέφει τις ρίζες και κάνει τα μαλλιά λεία, μαλακά και λαμπερά.

Η βιταμίνη Ε λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτικής της δράσης, λειτουργεί ως ασπίδα κατά των ελεύθερων ριζών, οι οποίες βλάπτουν το δέρμα και τα κύτταρα της τρίχας. Επιπλέον, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, τροφοδοτώντας τα τριχοθυλάκια, ρυθμίζει τους σμηγματογόνους αδένες και εξισορροπεί τα επίπεδα του pΗ, ενώ αντιμετωπίζει και την ξηρότητα, καθιστώντας τα μαλλιά δυνατά, λεία και λαμπερά.

Το δαφνέλαιο και το αιθέριο έλαιο δάφνης ασκούν ευεργετική δράση στην ενδυνάμωση των μαλλιών και στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Το αιθέριο έλαιο φασκόμηλο διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών.
Το μέλι, με τις πλούσιες ενυδατικές του ιδιότητες επαναφέρει τα ποσοστά υγρασίας, απαλότητας και σφρίγους και επανορθώνει τις φθορές στην τρίχα.

Συστατικά:Ηλιελαιο, καστορέλαιο, αργανελαιο, λάδι αβοκάντο, έλαιο τζοτζομπα, δαφνέλαιο, βιταμίνη Ε, αιθέριο έλαιο, δάφνης, και φασκόμηλου, μέλι.

Η εταιρεία Laurus Nobilis είναι μία ελληνική οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό τη παραγωγή φυσικών καλλυντικών (σαπούνια, κηραλοιφές, έλαια για το σώμα και τα μαλλιά και άλατα) με βάση τα αγνά υλικά και με μεγάλη αγάπη στο χειροποίητο και ποιοτικό προϊόν.

Τα προϊόντα της εταιρίας χρησιμοποιούνται για την προσωπική υγιεινή, καθαριότητα και φρεσκάδα, είναι μοναδικά και πρωτότυπα και είναι φτιαγμένα με μεράκι και πολυτέλεια.
Επιστροφή στην κορυφή