Kukui 50ml Mira

€ 11,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7335
Είδος Έλαια Βάσης
Εταιρεία Mira
Προέλευση France
Βάρος 50 ml
Barcode 3701243300267
Υλικό 100% Καθαρό Έλαιο Βάσης
Το λάδι Kukui λαμβάνεται μέσω ψυχρής έκθλιψης των καρπών του ενδημικού στα τροπικά δάση του Ειρηνικού και της Νοτιοανατολικής Ασίας και παράλληλα εθνικού δέντρου των νήσων της Χαβάης ομώνυμου φυτού. Οι κάτοικοι του νησιού το χρησιμοποιούσαν εδώ και εκατοντάδες χρόνια για τη περιποίηση και προστασία της επιδερμίδας από τις επιπτώσεις του ήλιου, του ανέμου και του νερού, αλλά και για την περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος των βρεφών.

Η σύνθεσή του, πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα, κυρίως Άλφα-λινελαϊκό, λινολεϊκό, ελαϊκό και παλμιτικό οξύ, το καθιστά εξαιρετικά ωφελιμο για την φροντίδα του δέρματος. Τα Ωμέγα 3 (Άλφα-λινελαϊκό οξύ) είναι εξαιρετικά δημοφιλή στην κοσμητολογία, καθώς θεωρούνται ισχυροί "ενισχυτές" ανανέωσης των κυττάρων.Τα Ωμέγα-6 (Λινολεϊκό οξύ) ως σημαντικοί ενυδατικοί παράγοντες, πιστεύεται ότι συγκρατούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ελαστικότητάς της, ενώ τα Ωμέγα 9 (Ελαϊκό οξύ) θρέφουν σε βάθος το δέρμα, ενώ παράλληλα ενισχύουν τη θεραπεία σοβαρών δερματοπαθειών όπως είναι η ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα), η ψωρίαση και η ακμή. Τέλος, οι βιταμίνες Α, C και Ε τού προσδίδουν σημαντικές αναπλαστικές ιδιότητες.

Το λάδι Kukui της εταιρίας My Mira είναι ένα 100% βιολογικό φυτικό έλαιο εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιτυχή αντιμετώπιση της έντονης ξηροδερμίας στο πρόσωπο, το σώμα και το τριχωτό της κεφαλής, καθώς λόγω της πλούσιας απορροφητικής του ικανότητας έχει τη δυνατότητα να διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, διατηρώντας σταθερή την υγρασία του και ενισχύοντας την αντοχή του. Επιπλέον, επιδεικνύει αποτελεσματική προστασία από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και από τις επιβαρυμένες περιβαλοντικές συνθήκες.

Χρήση στα μαλλιά: Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση καθώς συμβάλλει στη δημιουργία ενός προστατευτικού φράγματος στο τριχωτό την κεφαλής, κλειδώνοντας στο εσωτερικό του την υγρασία, ενώ παράλληλα βοηθάει την τρίχα να μην φριζάρει απωθώντας την εξωτερική υγρασία. Χρήση στο πρόσωπο: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ημέρας, για θρέψη, τόνωση και λάμψη, ενώ είναι ιδανική βάση για το μακιγιάζ. Χρήση στο σώμα: Ενυδατώνει μαλακώνει και συσφίγγει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και των ραγάδων.

Με ελαφριά υφή. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συσκευάζεται στη Γαλλία, σε 100% ανακυκλώσιμο γυάλινο μπουκάλι με πιπέτα από μπαμπού, η οποία επιτρέπει την ακριβή δοσολογία.

Δείτε επίσης

Ρίγανη (Oregano) Λάδι 30ml Nature & Body origanum compactum
€ 3,90
Αμυγδαλέλαιο (Sweet Almond) 100ml Ancient Wisdom
€ 3,90
Δαμασκηνέλαιο (Plum Kernel) 100ml Nature & Body prunus domestica
€ 18,90
Εχινάκεια (Echinacea) Λάδι 100ml Nature & Body echinacea purpurea
€ 9,90   € 6,90
Musk Rose Βιολογικό Λάδι 50ml Haut Segala
€ 23,90
Επιστροφή στην κορυφή