All Hair Types Hair Mask 250ml Aloe Colors

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6704
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006609510
Η Ενυδατική Μάσκα Μαλλιών Aloe+ Colors All Hair Types για βαμμένα μαλλιά, εμπλουτισμένη με οργανική aloe vera και υαλουρονικό οξύ, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα, απαλά και λεία, ενώ επιπλέον προσφέρει εντατική θεραπεία, καθώς προλαμβάνει το σπάσιμο και τις φθορές της τρίχας, χαρίζοντας παράλληλα λάμψη και ζωντάνια στο χρώμα.

Η Οργανική Αλόη διαθέτει πλούσιες ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Τα ειδικά ένζυμα της σύστασής της (φωτολυτικά) είναι ευεργετικά για το τριχωτό της κεφαλής, ενώ συμβάλλουν σημαντικά και στην αποκατάσταση των βλαβών που έχει υποστεί. Επιπλέον, η πλούσια σε πολύτιμα συστατικά σύστασή της ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας δυναμώνοντάς σημαντικά τα μαλλιά, ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση της καταπραΰνει και προλαμβάνει ερεθισμούς του δέρματος της κεφαλής.

Το Υαλουρονικό Οξύ συμβάλλει στην εντατική και σε βάθος ενυδάτωση των μαλλιών, καθώς και στην ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου, ελκύοντας και διατηρώντας την υγρασία της τρίχας και επαναφέροντας τον όγκο της.

Οδηγίες Χρήσης Μάσκας: Απλώστε μια ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο και αφήστε τη μάσκα να δράσει για μερικά λεπτά. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό.
Επιστροφή στην κορυφή