All Hair Types Shampoo 250ml Aloe Plus

€ 8,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6705
Είδος Περιποίηση Μαλλιών
Βάρος 250 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Aloe Colors
Barcode 5213006609503
Το Απαλό Σαμπουάν Aloe+ Colors All Hair Types, με σύνθεσή πλούσια σε ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και ευεργετικά βιοενεργά συστατικά, όπως οργανική aloe vera, υαλουρονικό οξύ κερατίνη, L- αργινίνη, πρωτεΐνες σιταριού και προβιταμίνη Β5 καθαρίζει χωρίς να βαραίνει την τρίχα, ρυθμίζει τη λιπαρότητα αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και ανάλαφρα, ενώ παράλληλα προσφέρει εντατική ενυδάτωση αποκαθιστώντας τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας, αλλά και αποτελεσματική θεραπεία δυναμώνοντας και θρέφοντας την τρίχα από τη ρίζα έως τις άκρες. Επιπλέον, το ξεχωριστό του άρωμα χαρίζει μοναδική ευεξία και αναζωογόνηση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για όλη την οικογένεια.

Η Οργανική Αλόη διαθέτει πλούσιες ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Τα ειδικά ένζυμα της σύστασής της (φωτολυτικά) είναι ευεργετικά για το τριχωτό της κεφαλής, ενώ συμβάλλουν σημαντικά και στην αποκατάσταση των βλαβών που έχει υποστεί. Επιπλέον, η πλούσια σε πολύτιμα συστατικά σύστασή της ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας δυναμώνοντάς σημαντικά τα μαλλιά, ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση της καταπραΰνει και προλαμβάνει ερεθισμούς του δέρματος της κεφαλής.

Το Υαλουρονικό Οξύ συμβάλλει στην εντατική και σε βάθος ενυδάτωση των μαλλιών, καθώς και στην ενίσχυση της παραγωγής του φυσικού κολλαγόνου, ελκύοντας και διατηρώντας την υγρασία της τρίχας και επαναφέροντας τον όγκο της.

Οι Πρωτεΐνες Σιταριού ενισχύουν τη δομή της τρίχας και προστατεύουν τα μαλλιά από την ξηρότητα, καθώς δημιουργώντας μία προστατευτική μεμβράνη γύρω από την τρίχα, προσφέρουν ισχυρή ασπίδα προστασίας από τους εξωγενείς παράγοντες που προκαλούν βλάβες και φθορά.

Η Κερατίνη ενυδατώνει και αναδομεί την τρίχα σε βάθος, καθώς επιδιορθώνει το εξωτερικό της περίβλημα χαρίζοντας απαλότητα, ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά.

Η L- αργινίνη συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στη ρίζα των μαλλιών, χαρίζοντας υγιή και δυνατά μαλλιά ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα από τη επιβλαβείς επιπτώσεις του ντεκαπάζ και της βαφής.

Η Προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα, συγκρατώντας παράλληλα τα αποθέματα υγρασίας της, με αποτέλεσμα να τη διατηρεί λεία και απαλή. Επιπλέον, δυναμώνει το στέλεχος της τρίχας καθιστώντας την ανθεκτικότερη τόσο στο έντονο βούρτσισμα όσο και στις υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του στεγνώματος με το πιστολάκι.

Οδηγίες Χρήσης Σαμπουάν: Εφαρμόστε μία ποσότητα σε βρεγμένο κεφάλι κάνοντας πλούσιο αφρό. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε την διαδικασία αν χρειάζεται.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Για εξωτερική χρήση μόνο.
Επιστροφή στην κορυφή