24ωρη Κρέμα με Βασιλικό Πολτό DisoLine Elixirio

€ 14,00 € 11,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2871
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Η DisoLine είναι μια νέα ελληνική εταιρεία, ευαισθητοποιημένη στη σπουδαιότητα και τα ωφέλη των φυτικών-βιολογικών καλλυντικών. Συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργαστήρια κατασκευής καλλυντικών προϊόντων, εμπειρότατους χημικούς και πτυχιούχους βιολόγους, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος.

Τα κύρια συστατικά των καλλυντικών της DisoLine, το Μελισσοκέρι, ο Βασιλικός Πολτός και το Ελαιόλαδο, παράγονται και συλλέγονται με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να έχουν υποστεί καμιά επεξεργασία και περιέχουν όλα τα ευεργετικά συστατικά τους. Είναι πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β (Β1,Β2,Β6,Β12), Α, D, E, K και C. Διαθέτουν εξαιρετικές μαλακτικές ιδιότητες και βοηθούν την επιδερμίδα να διατηρήσει την υγρασία και τη νεότητά της. Η οξύτητα του ελαιολάδου είναι συμβατή με αυτή του δέρματος, με απότέλεσμα η συχνή χρήση του να έχει εξαιρετικά απότελέσματα στην εμφάνιση και την υγεία της επιδερμίδας. Τα τελευταία χρόνια θεωρείται ο "κίτρινος χρυσός" της αντιγηραντικής θεραπείας.

Η 100% φυτική αντιγηραντική κρέμα προσώπου, με βασιλικό πολτό, μελισσοκέρι, λάδι ελιάς και άλλα φυτικά συστατικά, απότελεί μια ιδανική λύση για την αντιγήρανση του δέρματος και την επαναφορά της ελαστικότητάς του. Χάρη στα ενεργά αυτά συστατικά, η κρέμα της DisoLine διεγείρει το μεταβολισμό των κυττάρων και βελτιώνει αισθητά την υφή, την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα του δέρματος. Προστατεύει την επιδερμίδα από την οξείδωση και τη γήρανση ενώ ταυτόχρονα απαλύνει και ενυδατώνει σε βάθος, αφήνοντας το δέρμα απαλό και αναζωογονημένο. Ταεπιπλέον φυτικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ και η γλυκερίνη, ενισχύουν τη δράση της, προσφέροντας εμφανή απότελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Κατάλληλη και για την περιοχή των ματιών.

Τα καλλυντικά της DisoLine δεν περιέχουν χημικά και χρωρτικές, διαθέτουν διακριτικό άρωμα και είναι κατάλληλα για μεικτές, λιπαρές και ξηρές επιδερμίδες. Όλα τα προϊόντα φέρουν την γνωστοποίηση του ΕΟΦ .
Επιστροφή στην κορυφή