Αναπλαστική Κρέμα Προσώπου Πικραμύγδαλο και Νυχτολούλουδο DisoLine Elixirio 50ml

€ 14,00 € 10,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 2956
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100400
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Η ευεργετική δράση του πικραμύγδαλου στο δέρμα ήταν γνωστή από την αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτης το χρησιμοποίησε πρώτος στη θεραπευτική του. Το πικραμύγδαλο είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, E, B1, B2, B6, B17 και ιχνοστοιχεία. Η ουσία Β17, γνωστή και ως αμυγδαλίνη, απομονώθηκε για πρώτη φορά το 1830. Το 1845 χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία του καρκίνου στη Ρωσία, και τη δεκαετία του 1920 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Και οι δύο ποικιλίες αμυγδάλων, το γλυκό αμύγδαλο και το πικραμύγδαλο, χρησιμοποιούνται σήμερα στην καλλυντική βιομηχανία, ως βάση σε πολλά προϊόντα περιποίησης. Ο πολτός του πικραμύγδαλου χρησιμοποιείται στην παρασκευή προϊόντων ενυδάτωσης, καθαρισμού και θεραπείας του δέρματος. Θεωρείται ιδανικός για την αντιμετώπιση των ρυτίδων, των κηλίδων, του εκζέματος, του κνησμού και άλλων συχνών δερματολογικών προβλημάτων.

Η ενυδατική κρέμα με Πικραμύγδαλο περιέχει πολλά ακόμη ευργετικά για την επιδερμίδα συστατικά. Έχει εμπλουτιστεί με μελισσοκέρι, έλαιο Jojoba, βαλσαμέλαιο, μέλι, βιταμίνη Ε, βιταμίνη Α, ανθόνερο αμαμελίδας, εκχύλισμα χαμομηλιού, εκχύλισμα καλέντουλας και εκχύλισμα αγγουριού. Πρόκειται για ένα από τα πιο σύνθετα καλλυντικά περιποίησης προσώπου που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά και παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Η αναπλαστική κρέμα προσώπου και ματιών Αverde, είναι ένα φυτικό προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά ως κρέμα ημέρας και νύχτας, προσφέροντας στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας, καθώς ανακουφίζει από την ξηρότητα, χωρίς όμως να δημιουργεί την ανεπιθύμητη όψη γυαλάδας, που συνήθως προκαλούν οι κρέμες εντατικής ενυδάτωσης. Καθυστερεί την ανάπτυξη των ρυτίδων και δρα ευεργετικά στα νεανικά αλλά και στα πιο ώριμα δέρματα.

Τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου, ακόμη και τα πιο premium, ενδέχεται να έχουν πάρα πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητα όταν η επιδερμίδα είναι επιβαρυμένη από τοξίνες. Προτείνουμε σε όλες τις φίλες του Sensities να αποτοξινώνουν μία φορά το μήνα την επιδερμίδα του προσώπου τους με έναν άργιλο (μάσκα) που τους ταιριάζει. Επίσης μία φορά το έτος, να αποτοξινώνουν τον οργανισμό τους με το Detox Blend ή με το Skin Health αν αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα. Η επιδερμίδα θα είναι πολύ πιο λαμπερή και τα καλλυντικά περιποίησης προσώπου θα έχουν πραγματικά πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή