24ωρη αντιοξειδωτική κρέμα σύσφιξης και ανόρθωσης με Ιπποφαές και Ελίχρυσο DisoLine Elixirio

€ 15,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4357
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100417
Η DisoLine είναι μια νέα ελληνική εταιρεία, ευαισθητοποιημένη στη σπουδαιότητα και τα οφέλη των φυτικών-βιολογικών καλλυντικών. Συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργαστήρια κατασκευής καλλυντικών προϊόντων, εμπειρότατους χημικούς και πτυχιούχους βιολόγους, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος.

24ωρη αντιοξειδωτική κρέμα σύσφιξης και ανόρθωσης με Ιπποφαές και Ελίχρυσο

Το Ιπποφαές (Hippophae L.) γνωστό και ως το «ιερό φρούτο των Ιμαλαίων», είναι φυλλοβόλος θάμνος που ανήκει στην οικογένεια των Ελαιαγνοειδών και αναπτύσσεται σε μια ευρεία περιοχή της Ευρώπης και της Ανατολικής Ασίας. Σύμφωνα με πολλές μελέτες, θεωρείται ένας σημαντικός σύμμαχος της υγείας μας, καθώς περιέχει περισσότερα από 190 φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως βιταμίνες C και E, Καροτενοειδή, Μέταλλα και Ιχνοστοιχεία, Λιπαρά Οξέα (ω-3, ω-6, ω-9 καθώς και το σπάνιο ω-7), και Αμινοξέα. Το ιπποφαές είναι ιδανικό για την καλλυντική περιποίηση της επιδερμίδας, καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, σε βιταμίνες και σε φλαβονοειδή, στα στοιχεία δηλαδή εκείνα που είναι απαραίτητα για την περιποίηση και ανάπλαση του δέρματος.


Ο Ελίχρυσος, γνωστός και ως “Αθάνατος” ή “Αμάραντος” είναι ένας αρωματικός ημίθαμνος, ύψους 60 εκατοστών, φυτό ιθαγενές, το οποίο αναπτύχθηκε στη λεκάνη της Μεσογείου, Υπάρχουν αρκετές εικασίες σχετικά με την προέλευση του ονόματός του. Μία από τις πλέον ισχυρές θέλει η ονομασία του να προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις “ήλιος” και “χρυσός”, εξαιτίας του χρώματος των λουλουδιών του. Το παρωνύμιο “Αθάνατος” προέρχεται από το γεγονός ότι τα λουλούδια του δεν μαραίνονται, ενώ ακόμη και όταν κόβεται και ξηραίνεται, διατηρεί το σχήμα του και το χρώμα του. Ο ελίχρυσος περιέχει σημαντικά στοιχεία στη σύνθεσή του, όπως υδρογονάνθρακες, φλαβονοειδή, σεσκιτερπένια, συστατικά που δρουν ευεργετικά στην ανάπλαση των κυττάρων, στην επιβράδυνση της γήρανσης της επιδερμίδας και στη διατήρησή της σε υγιή κατάσταση.

Η 24ωρη αντιοξειδωτική κρέμα σύσφιξης και ανόρθωσης με Ιπποφαές και Ελίχρυσο της εταιρίας DisoLine φροντίζει την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προσφέροντάς της πλούσια θρέψη και προστασία. Η αντιφλεγμονώδης, καταπραϋντική και τονωτική της δράση βοηθά στην αναζωογόνηση των κυττάρων, στην επανόρθωση και σύσφιξη των ιστών, καθώς και στην εντατική ενυδάτωση της επιδερμίδας, ιδιαίτερα μετά από μεγάλη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Το εξαιρετικό αυτό προϊόν προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό stress, την περιβαλλοντική ρύπανση και την πρόωρη γήρανση, διατηρώντας τη νεανικότητα και ομορφιά της επιδερμίδας. Ιδανική για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.

Δείτε επίσης

Επιστροφή στην κορυφή