Ενυδατική κρέμα σύσφιξης και αντιγήρανσης Olivellenic 50ml

€ 27,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4373
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5205544001000
Ενυδατική κρέμα σύσφιξης και αντιγήρανσης με βιολογικό ελαιόλαδο, Tens'up, Neodermyl, βλαστοκύτταρα, κόκκινα φύκια και υαλουρονικό οξύ.

Το λάδι της ελιάς - υγρό χρυσάφι κατά τον Όμηρο και γνωστό από τον καιρό του Ιπποκράτη και Διοσκουρίδη για τις ευεργετικές του ιδιότητες, είναι δώρο της ελληνικής φύσης στην υπηρεσία της ομορφιάς και της υγείας. Προσφέρει επιστημονικά αποδεδειγμένα βαθιά ενυδάτωση και προστασία στην επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Α και Ε, είναι βαθιά θρεπτικό, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και είναι ισχυρό αντιγηραντικό µε μεγάλη διεισδυτικότητα και αναπλαστική δράση.

Το Tens'up (Chichorium intibus) είναι ένα συστατικό φυσικής προέλευσης από ολιγοσακχαρίτες ρίζας κιχωρίου (αγριοράδικο), το οποίο προσφέρει, σύμφωνα με κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας in vivo, (μελέτες που πραγματοποιούνται σε ιστούς εντός ζώντος οργανισμού) εντυπωσιακά αποτελέσματα Lifting από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εφαρμογής του. Η καινοτόμος αυτή δραστική ουσία συμβάλλει αποτελεσματικά στην μείωση των βαθιών ρυτίδων, μέσω της αύξησης της βιοσύνθεσης του κολλαγόνου και της ταυτόχρονης μείωσης του ρυθμού αποδόμησής του, καθώς και στην άμεση και ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας του δέρματος.

Το Neodermyl (Tara Tree), σύμπλεγμα Αμινοξέων και Ιχνοστοιχείων, αποτελεί μια καθαρή πηγή βιοενέργειας, η οποία μέσω της ενεργοποίησης της παραγωγής ινοβλαστών που πραγματοποιεί, συντελεί στην αύξηση της σύνθεσης των κολλαγόνων ΙΙΙ (κολλαγόνο της νεότητας) και Ι, και της ελαστίνης, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό αποτελεσματικά στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας και στη λείανση των ρυτίδων, προσφέροντας ταυτόχρονα σύσφιξη και ανάπλαση, αλλά και αποκατάσταση των σημαδιών που οφείλονται στην γήρανση και την βλαβερή επίδραση του περιβάλλοντος.
Τα τελευταία χρόνια η έρευνα της κοσμετολογίας στρέφεται ολοένα και συχνότερα στη χρήση φυτικών βλαστοκυττάρων, το οποία αναπαράγονται και διαφοροποιούνται όπως και τα ανθρώπινα, προσφέροντας καταπληκτικά αποτελέσματα στην αναδόµηση και ανάπλαση του δέρµατος, χαρίζοντάς του λάμψη και σφριγηλότητα, ενώ συμβάλλουν σημαντικά και στη μείωση των ρυτίδων και της φωτογήρανσης. Τα προϊόντα με βλαστοκύτταρα ενδείκνυνται ιδιαίτερα για το δέρμα των καπνιστών.

Το κόκκινο φύκι ((Lithothamnium calcareum) είναι ένα μικρό φύκι της οικογένειας Κοραλλοειδών, μεγέθους 2 περίπου cm., το οποίο συλλέγεται σε βάθος μεγαλύτερο από 30 μέτρα στον αμμώδη βυθό ορισμένων κόλπων. Έχει την ιδιότητα να κρυσταλλώνει στη δομή του τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχονται στο νερό της θάλασσας, φαινόμενο που το κάνει να μοιάζει με κοράλλι. Περιέχει στη σύνθεσή του ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο και άλλα ευεργετικά συστατικά που βοηθούν στη ροή της ενέργειας στο σώμα, καθώς και στην βαθιά απολέπισή του δέρματος. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αναζωογόνηση, απαλλάσσοντας την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, επαναφέροντας την ελαστικότητα και την απαλότητά της.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο, το οποίο βρίσκεται στην βασική στιβάδα της επιδερμίδας και παράγεται από τους ινοβλάστες. Είναι εξαιρετικά υδροφιλικό και μπορεί να προσελκύσει και να συγκρατήσει ποσότητα νερού έως και 1000 φορές το βάρος του, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό το σχήμα, την ελαστικότητα και την σφριγηλότητα του δέρματος. Αυτή του η ιδιότητα το κάνει βασικό ρυθμιστή της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τα κύτταρα από την βλαπτική επίδραση των ελευθέρων ριζών. Μελέτες έδειξαν ότι το υαλουρονικό βοηθά επίσης στην αναζωογόνηση των δερματικών κυττάρων και στην παραγωγή του κολλαγόνου του δέρματος.

Η ενυδατική κρέμα σύσφιξης και αντιγήρανσης με βιολογικό ελαιόλαδο, Tens'up, Neodermyl, βλαστοκύτταρα, κόκκινα φύκια και υαλουρονικό οξύ της εταιρίας Olivellenic Organics είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Τα ενεργά συστατικά του ενυδατώνουν σε βάθος, ανανεώνουν, αναζωογονούν και λειαίνουν την επιδερμίδα χαρίζοντάς της άμεση σύσφιξη και ανόρθωση, ενώ μειώνουν ορατά τα σημάδια γήρανσης επαναφέροντας την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά της. Προϊόν ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ιδιαίτερα για τα ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.
Επιστροφή στην κορυφή