24ωρη ενυδατική κρέμα για κανονικές, ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες με ελαιόλαδο, αλόη & εκχύλισμα τριαντάφυλλου από την Rizes Crete 50ml

€ 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4491
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Crete)
Εταιρεία Rizes Crete
Barcode 5200120442284
Η πλούσια σύνθεσή της σε φυσικά συστατικά ενισχύει τις φυσιολογικές λειτουργίες του δέρματος. Προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση και προστασία από τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών που προκαλούν γήρανση του δέρματος. Το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο, φρέσκο και λαμπερό όλη την ημέρα.
Μια σύνθεση εμπλουτισμένη με βιολογικό ελαιόλαδο, οργανική αλόη και οργανικό εκχύλισμα τριαντάφυλλου, πρωτεΐνες από σιτάρι και μέλι, εκχυλίσματα καλέντουλας, σταφυλιού και χαμομηλιού, που παράγονται με ήπιες μεθόδους εκχύλισης, για να διατηρήσουν τα ενεργά συστατικά τους, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Ο συνδυασμός των φυσικών συστατικών κάνουν την 24ωρη ενυδατική κρέμα ιδανική για κανονικό, ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

Χρήση: απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό, κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.

Η εταιρεία RIZES πραγματοποίησε το ονειρό της, να δημιουργήσει για όλους εσάς μια μοναδική σειρά φυσικών καλλυντικών και σαπουνιών με υψηλή ποιότητα και ασφάλεια. Συνταγές με βάση το βιολογικό ελαι-όλαδο, φυτά, βότανα και αιθέρια έλαια που υπόσχονται
να φροντίσουν την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας σας, έτσι όπως μόνο η φύση μπορεί.
Τα καλλυντικά RIZES δεν περιέχουν parabens, παραφινέλαιο, σιλικόνη και ορυκτέλαιο. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, εμπλουτισμένα με φυσικά και βιολογικά εκχυλίσματα και δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.
Επιστροφή στην κορυφή