Κρέμα ανάπλασης Loom by Bioearth 50ml

€ 34,00 € 26,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 4644
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Italy
Barcode 8029182005018
Εταιρεία Bioearth
Η κρέμα ανάπλασης Loom της εταιρίας Bioearth με 79,5% μικρο-φιλτραρισμένο έκκριμα σαλιγκαριού, κερί μέλισσας, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα καλέντουλας και βρώμης είναι ένα μοναδικό προϊόν ανάπλασης και σύσφιξης της επιδερμίδας, ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιγηραντικό εργαλείο. Το έκκριμα σαλιγκαριού παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αναγέννησης του δέρματος. Καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πρωτεΐνες, παρεμποδίζει ή ακόμη και απομονώνει τις ελεύθερες ρίζες που οξειδώνουν και γερνούν την επιδερμίδα, όταν το αντιοξειδωτικό οπλοστάσιο του ανθρώπου αποδυναμώνεται από τις περιβαλλοντικές και διατροφικές τοξίνες, το στρες, αλλά και από το πέρασμα της ηλικίας. Ο συνδυασμός υαλουρονικού οξέως και βιταμίνης Ε προστατεύει τους ινοβλάστες από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών και αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, βοηθώντας τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Η καλέντουλα με τις μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητές της, προστατεύει την επιδερμίδα από τυχόν ερεθισμούς, ενώ η βρώμη με την υποαλλεργική της σύσταση, βοηθά στην ενυδάτωση και την άμυνα του δέρματος.

Η κρέμα ανάπλασης Loom είναι ένας πραγματικός σύμμαχος στη μάχη για μία υγιή, σφικτή και νεανική επιδερμίδα. Μειώνει ορατά τα σημάδια της ανεμοβλογιάς, της ακμής, όπως και τις ουλές που προέρχονται από αυτήν, καταπολεμά τις καφέ κηλίδες, ακόμη και τις χρόνιες, δρώντας στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, ενώ περιορίζει σημαντικά τις πανάδες, τις γεροντικές και ηλιακές κηλίδες, καθώς και τον αποχρωματισμό της επιδερμίδας. Καθώς απορροφάται άμεσα, αποτελεί τη βέλτιστη φροντίδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εντούτοις συνιστάται η χρήση της καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι κατάλληλη ως βάση για μακιγιάζ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και πριν την εφαρμογή του αντηλιακού, καθώς αναζωογονεί το δέρμα και κρατά το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας. Όταν φυλάσσεται στο ψυγείο, προσφέρει μια κατευναστική θεραπεία για τις κιρσώδεις φλέβες και τα βαριά πόδια. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και πιστοποιημένη. Έχει ελαφριά υφή χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν περιέχει αλκοόλ και άρωμα. Πωλείται σε συσκευασία των 50ml.

Χρήση: Μετά την εφαρμογή του εντατικού ορού Loom, απλώστε πρωί και βράδυ μία μικρή ποσότητα κρέμας ανάπλασης Loom.
LOOM
Η ιταλική εταιρία Bioearth παρουσιάζει τη νέα βιολογική, πιστοποιημένη από το ICEA, καλλυντική σειρά ανάπλασης Loom, με κύριο συστατικό το έκκριμα σαλιγκαριών υπαίθριας φάρμας, τα οποία τρέφονται αποκλειστικά με λαχανικά και φρούτα που παράγονται στο χώρο της φάρμας, χωρίς τη χρήση οποιουδήποτε είδους χημικών λιπασμάτων ή φυτοφαρμάκων. Η έκκριση επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης διέγερσης, μιας απόλυτα φυσικής διαδικασίας, η οποία επιτρέπει τη λήψη υψηλής ποιότητας πρώτης ύλης, χωρίς να διαταράσσει ή να απειλεί τη ζωή των σαλιγκαριών.

Οι ιδιότητες του εκκρίματος του σαλιγκαριού, του γαστρόποδου Helix Aspersa Müller, του γνωστού Κρητικού κοχλιού, ήταν γνωστές από την εποχή του Ιπποκράτη. Εντούτοις, μόλις πρόσφατα, επιστημονικές έρευνες απέδειξαν ότι το βιολογικό υγρό που εκκρίνει το σαλιγκάρι είναι πλούσιο σε βλεννοπολυσακχαρίτες - πολύπλοκες χημικές ενώσεις- οι οποίες τού προσδίδουν αυξημένες αναγεννητικές και αναπλαστικές ιδιότητες, ευεργετικές για την ανθρώπινη επιδερμίδα. Επιπλέον, οι βλεννοπολυσακχαρίτες διεγείρουν τους αυξητικούς παράγοντες της επιδερμίδας, με εξαιρετικά αναζωογονητικά και ενυδατικά αποτελέσματα. Επίσης, η χημική ανάλυση του εκκρίματος έδειξε ότι περιέχει έναν συνδυασμό σημαντικών δραστικών ουσιών, όπως αλλαντοΐνη, ουσία, η οποία διεγείρει την αναγέννηση των ιστών, ελαστίνη, πρωτεΐνη που κάνει το δέρμα ελαστικό, κολλαγόνο, συστατικό του δέρματος, με δράση ενυδατική και μαλακτική, γλυκολικό οξύ, ουσία που επιτρέπει την απολέπιση των επιφανειακών στοιβάδων του δέρματος, καθώς και βιταμίνες, αμινοξέα και άλλες πρωτεΐνες, ουσίες που ενισχύουν την περιφερική αγγείωση και συμβάλλουν στην οξυγόνωση του δέρματος, ενώ, οι βιταμίνες επιδεικνύουν, επιπλέον, σημαντική αντιοξειδωτική και επουλωτική δράση.
Επιστροφή στην κορυφή