Κρέμα περιποίησης με πρόπολη 50ml από την My Bee

€ 16,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 4794
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία My Bee
Barcode 5200130180046
Η ελληνική εταιρία my bee κάνει τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα αξιοποιώντας τον φυσικό πλούτο που προσφέρει η μέλισσα για να παράγει φυσικά προϊόντα ομορφιάς, ευεξίας και προστασίας με βάση την πρόπολη! Σεβόμενη απόλυτα το περιβάλλον και την ισορροπημένη συνύπαρξη ανθρώπου και μέλισσας, προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό φυσικά και βιολογικά προϊόντα που φέρουν τη σφραγίδα της ελληνικής φύσης!

Η «Κρέμα Περιποίησης Πρόπολης» της εταιρίας Μybee είναι ένα φυσικό προϊόν πολλαπλής χρήσης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των δερματικών παθήσεων. Τα κύρια δραστικά συστατικά της κρέμας είναι: πρόπολη, μέλι, κερί μέλισσας, πρωτεΐνες αμυγδάλου και βάλσαμο. Ο συνδυασμός τους συμβάλλει στην ενίσχυση της λειτουργίας και της λιπαντικής ικανότητας των βλεννογόνων μεμβρανών και στην αύξηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος. Είναι ιδανική για τη επούλωση των πληγών, για σκασίματα, εκδορές, ξηροδερμία, συγκάματα σε όλο το σώμα, αλλά και ως καταπραϋντικό του ερεθισμένου δέρματος από την έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιείται από αθλητές (ποδηλάτες, δρομείς μεγάλων αποστάσεων) για την προστασία της επιδερμίδας, και την αποτροπή και αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, οι οποίες προκαλούνται από την έντονη άσκηση. Κατάλληλη για κάθε ηλικία και για τα παιδιά. Έχει απαλή υφή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, αφήνοντας στο δέρμα μεταξένια αίσθηση και ευχάριστο άρωμα.
Τα συστατικά της προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες και είναι επιλεγμένα μετά από μακροχρόνιες έρευνες, έτσι ώστε να συνεργάζονται αρμονικά με την πρόπολη.
Λόγω της υπερσυμπυκνωμένης σύνθεσης της, εφαρμόστε τοπικά μικρή ποσότητα κρέμας και απλώστε την με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί. Συσκευασία 50 ml.

Δείτε επίσης

Γαλάκτωμα Καθαρισμού 200ml OlivAloe
€ 8,50   € 7,80
Serum Ελαιολάδου 30 ml Olivellenic
€ 19,90   € 16,90
Λάδι Προσώπου για Ξηρό Δέρμα 20ml Bioleon
€ 12,90
Επιστροφή στην κορυφή