Κρέμα με υαλουρονικό οξύ και βλαστοκύτταρα 50ml by Ryor

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5021
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007977639
Εταιρεία Ryor
Η Κρέμα καθημερινής φροντίδας με βλαστοκύτταρα που λαμβάνονται από θαλάσσια άλγη και υαλουρονικό οξύ από την εταιρία Ryor είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ανάπλασης και αναδόμησης της εσωτερικής δομής του δέρματος, το οποίο ενυδατώνει σε βάθος, συσφίγγει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, κάνοντάς την να δείχνει πιο λαμπερή και νεανική.

Τα βλαστοκύτταρα από θαλάσσια φύκια συμβάλλουν στην “αφύπνιση” των ανενεργών βλαστοκυττάρων της επιδερμίδας, προκειμένου τα τελευταία να αναλάβουν δράση προς όφελός της. Επιχειρούν δηλαδή να τα “πείσουν” να επιδιορθώσουν τις φθορές του δέρματος, και παράλληλα ενισχύουν την ικανότητά τους να δημιουργούν νέα κύτταρα, απαλλαγμένα από το βάρος του χρόνου. Το υαλουρονικό οξύ λειτουργώντας ως φυσικό "λίφτινγκ", διεισδύσει στις στιβάδες της επιδερμίδας ενυδατώνει την επιφάνειά της , "γεμίζει" εσωτερικά τι λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αναζωογονώντας και λειαίνοντας το δέρμα. Το βούτυρο αργκάν αντιμετωπίζει την ξηρότητα, ιδιαίτερα της ώριμης επιδερμίδας, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και καταπολεμά τη φυσιολογική γήρανση του δέρματος, προλαμβάνοντας την απώλεια ελαστικότητας και την εμφάνιση ρυτίδων.

Η απαλά αρωματισμένη κρέμα καθημερινής φροντίδας της εταιρίας Ryor έχει ελαφριά υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα. Είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και ενδείκνυται ιδιαίτερα για τις ηλικίες 30+. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το 24ωρο. Συσκευασία 50ml.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως
Επιστροφή στην κορυφή