Κρέμα με ματ αποτέλεσμα 50ml by Ryor

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5024
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007972160
Εταιρεία Ryor
Η Mattifying Cream with Powder Effect της εταιρίας Ryor είναι ένα εξαιρετικό προϊόν καθημερινής περιποίησης και φροντίδας της επιδερμίδας. Η πρωτοποριακή και καινοτόμος σύνθεσή της βασισμένη σε οργανογέλες χαρίζει στο δέρμα εντατική ενυδάτωση, ελαστικότητα και ζωντάνια, ενώ η υφή της, η οποία ομοιάζει με αυτή της πούδρας χαρίζει στην επιδερμίδα σας μία εκπληκτική ματ εμφάνιση.

Η κρέμα είναι κατάλληλη για κανονικές και μικτές επιδερμίδα, ενδείκνυται δε ιδιαιτέρως για τα λιπαρά ή ακνεϊκά δέρματα, καθώς λόγω των μικρομορίων της σύστασής της απορροφά αποτελεσματικά το υπάρχων σμήγμα, μειώνοντας περαιτέρω την παραγωγή του. Παράλληλα, το εκχύλισμα από θαλάσσια άλγη καταπραΰνει τους ερεθισμούς, ανακόπτοντας επιπλέον τη δράση των ελεύθερων ριζών.

Η Mattifying Cream της εταιρίας Ryor έχει ελαφριά και απαλή υφή και απορροφάται εύκολα χωρίς να κολλάει ή να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε μεμονωμένα ως κρέμα ημέρα ή νυκτός στα πλαίσια της καθημερινής σας περιποίησης, είτε πολυεπίπεδα ως κρέμα κάλυψης μετά την εφαρμογή της κρέμας ημέρας. Συσκευασία 50ml.

Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα σε καθαρό πρόσωπο και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί.
Επιστροφή στην κορυφή