24ωρη κρέμα εντατικής θρέψης και περιποίησης με Ceramides 50ml by Ryor

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5029
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007977226
Εταιρεία Ryor
H 24ωρη κρέμα εντατικής θρέψης και περιποίησης με Ceramides της εταιρίας Ryor ενυδατώνει, αναδομεί και τονώνει το δέρμα σε μακροπρόθεσμη βάση, συμβάλλοντας σημαντικά στην ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και την υγεία της επιδερμίδας. Τα ενεργά συστατικά της διεισδύουν έως τις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, ενισχύοντας την επιδερμίδα στο εσωτερικό της. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα αναζωογονείται, τα σημάδια της κούρασης μειώνονται και η επιδερμίδα γίνεται ξανά σφριγηλή, λεία και νεανική.

Τα ceramides, μόρια λιπιδίων, τα οποία βρίσκονται στην κεράτινη στιβάδα, δρουν προστατευτικά και επανορθωτικά στην υδρολιπιδική μεμβράνη της επιδερμίδας και την ενυδατώνουν αυξάνοντας ταυτόχρονα και τα επίπεδα υγρασίας, αποκαθιστούν και επανορθώνουν τις «βλάβες» στον επιδερμικό φραγμό, απαλύνοντας αισθητά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ παράλληλα βοηθούν την επιδερμίδα να επανακτήσει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην πρόληψη της δερματικής γήρανσης.

H 24ωρη κρέμα εντατικής θρέψης της Ryor απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα και είναι κατάλληλη για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες και για όλες τις ηλικίες. Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν. Πωλείται σε συσκευασία 50ml
Επιστροφή στην κορυφή