Θρεπτική κρέμα με αμυγδαλέλαιο by Ryor 50ml

€ 9,90 € 7,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5030
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007977172
Εταιρεία Ryor
Η ενυδατική κρέμα της Ryor εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο και σύμπλεγμα ενυδατικών ουσιών, συστατικά ειδικά μελετημένα για την προστασία της ξηρής και ευαίσθητης επιδερμίδας, καταπραΰνει, ενυδατώνει, ανακουφίζει και ισορροπεί το δέρμα, χαρίζοντας καθαρή, λαμπερή και υγιή επιδερμίδα
Με την πάροδο των χρόνων τα κύτταρα της επιδερμίδας χάνουν σταδιακά την ικανότητα συγκράτησης νερού, ενώ παράλληλα ελαττώνονται και τα απαραίτητα λιπίδια που τα περιβάλλουν. Η εξαιρετικά απαλή αυτή κρέμα ενισχύει την ικανότητα του δέρματος να συγκρατεί την υγρασία του, καταπραΰνει την επιδερμίδα από τους ερεθισμούς, προστατεύοντάς την παράλληλα από τους επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ μειώνει και τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αποκατάσταση της απαλής υφής του δέρματος.

Η ενυδατική κρέμα της Ryor για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα είναι άοσμη, έχει πλούσια, πυκνή υφή, ενώ απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ιδιαίτερα σημάδια λιπαρότητας. Είναι ιδανική για περιποίηση πρωί και βράδυ και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Κατάλληλη και για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα. Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Πωλείται σε συσκευασία 50ml.

Χρήση: Καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπό σας και απλώστε την κρέμα πρωί και βράδυ με απαλές, κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή