Traditional Almond Ultra-rich Cream by Ryor 50ml

€ 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5031
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Czech Republic
Barcode 8594007977219
Εταιρεία Ryor
Η ενυδατική κρέμα της εταιρίας Ryor με υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά έλαια - κυρίως αμυγδαλέλαιο – θρέφει, τονώνει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της απαλότητα και ελαστικότητα.

Τα φυτικά έλαια, λόγω των πολύτιμων θρεπτικών στοιχείων της σύστασής τους, - λιπαρά οξέα, βιταμίνες και μέταλλα - διαθέτουν σημαντικές μαλακτικές και απαλυντικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα σφίγγουν τους πόρους και εξαφανίζουν τα μαύρα στίγματα και τους λεκέδες από το δέρμα. Επιπλέον, το αμυγδαλέλαιο, λόγω της λεπτόρρευστης υφής του, απορροφάται πολύ εύκολα και δεν αφήνει κανένα αίσθημα λιπαρότητας.

Η εξαιρετικά πλούσια σε υφή ενυδατική κρέμα της Ryor είναι ιδανική για χρήση στο κρύο του χειμώνα ή όταν ταξιδεύετε σε βορειότερα, πιο ψυχρά κλίματα, καθώς τα φυσικά έλαια της σύστασής της καλύπτουν την επιδερμίδα με ένα προστατευτικό φιλμ, προκειμένου να εμποδίσουν την αφυδάτωσή της. Ενδείκνυται για ξηρό, ευαίσθητο δέρμα και για όλες τις ηλικίες. Ιδανική για χρήση όλο το 24ωρο.
Χρήση! Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το λαιμό και κάντε ελαφρύ μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή