24ωρη Κρέμα Rose Water by Life Secrets

€ 29,90 € 24,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5380
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas (Kozani)
Η 24ωρη Κρέμα προσώπου της εταιρίας Life Secrets, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από τριαντάφυλλα, υαλουρονικό́ οξύ και φυτικά βλαστοκύτταρα μαντζουράνας και φραγκοστάφυλου θρέφει, τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντάς της εντατική ενυδάτωση και φυσική λάμψη!

Ο συνδυασμός των ενεργών θρεπτικών συστατικών της συμβάλλει στην διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, καθυστερεί την εκδήλωση των σημαδιών γήρανσης προστατεύοντας την επιδερμίδα από τη φθορά του χρόνου, ενώ παράλληλα διατηρεί το δέρμα βελούδινα απαλό, σφριγηλό και λαμπερό.

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες το ροδόνερο περιέχει υδρόφιλα, πρωτεύοντα οξέα, ιδιαίτερα ωφέλιμα για το δέρμα, τα οποία έχουν ήπιες αντιφλεγμονώδεις αντισηπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα μαντζουράνας και φραγκοστάφυλου με την ισχυρή αντιοξειδωτική τους δράση, θωρακίζουν το δέρμα απέναντι στις ελεύθερες ρίζες, ενώ το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει περαιτέρω στην αύξηση της ενυδάτωσης, την παραγωγή κολλαγόνου και την ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
Μια πλούσια αλλά παράλληλα ανάλαφρη κρέμα 24ωρης δράσης η οποία θα σας βοηθήσει να αναδείξετε την ομορφιά της επιδερμίδας σας. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συσκευασία 50ml.

Το ροδόνερο που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της εταιρίας έχει παραχθεί με την διαδικασία της απόσταξης χωρίς την αφαίρεση των αιθέριων ελαίων.
Χρήση: Απλώστε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα στο πρόσωπο και το λαιμό, πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό.

Δείτε επίσης

Elementa (Antiox) Serum Q10 Coenzyme 0.2% 15ml Bioearth
€ 8,90
Elementa (Age) Serum Hyaluronic Acid Solution 2% 15ml Bioearth
€ 8,90
Τζελ Aloe Vera by STH 100ml
€ 12,90   € 9,90
Επιστροφή στην κορυφή