Ενυδατική κρέμα προσώπου για πολύ ξηρές επιδερμίδες by Loom 30ml

Τιμή e-shop:
€ 34,00 € 24,30


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 5408
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 30 ml
Προέλευση Italy
Κατασκευαστής Bioearth
Barcode 8029182007494
Η Ενυδατική κρέμα προσώπου της Loom για πολύ ξηρές επιδερμίδες με έκκριμα σαλιγκαριού, βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα βρώμης, χαμομήλι, μολόχα και αμαμελίδα, συστατικά όλα οργανικής καλλιέργειας, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το οποίο θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ικανότητά της να συγκρατεί την υγρασία, βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύει από τους ερεθισμούς και την πρόωρη γήρανση, χαρίζοντας μοναδική λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα.

Το έκκριμα του σαλιγκαριού, όπως έχει αποδειχθεί από ποικίλες έρευνες, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό, καθώς συμβάλλει στην προστασία του δέρματος από βλάβες, ερεθισμούς, ξηρότητα, αλλά και από τις ακτίνες UV. Παράλληλα είναι γνωστό για τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, καθώς καταπραΰνει το δέρμα, αναδομεί τους κατεστραμμένους ιστούς και αποκαθιστά την απαραίτητη υγρασία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του ξηρού δέρματος, των ρυτίδων, των ουλών, της ακμής κλπ.

Το χαμομήλι, γνωστό για τις απαλυντικές και καταπραϋντικές του ιδιότητές, ενδείκνυται ακόμη και για τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, ενώ η μολόχα με τις ηρεμιστικές της ιδιότητες βοηθά στη λείανση, αλλά και στη διατήρηση της μαλακής υφής του δέρματος.

Η αμαμελίδα, λόγω της μεγάλης της συμβολής στη μείωση της παραγωγής μελανίνης, χρησιμοποιείται για τη λεύκανση πανάδων και κηλίδων, αλλά και για την εντατική ενυδάτωση του ξηρού και ευαίσθητου δέρματος τους ψυχρούς χειμωνιάτικους μήνες, αλλά και την ανακούφιση από τα ηλιακά εγκαύματα το καλοκαίρι, ενώ χάρη στην αντιοιδηματική της δράση, παρουσιάζει πολύ καλά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση των πρησμένων βλεφάρων και των σακουλών κάτω από τα μάτια.

Η βρώμη, ιδανική για τις ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες, επιταχύνει την επούλωση και την αναγέννηση του δέρματος, καταπραΰνει τις κοκκινίλες, ηρεμεί τη φαγούρα, μαλακώνει και απαλύνει την επιδερμίδα, ενώ βοηθά και στη βελτίωση και διατήρηση της ελαστικότητάς της, καθώς και στη πρόληψη της δερματικής γήρανσης, ενώ το βούτυρο καριτέ, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες και φυτικά λιπαρά, θρέφει, ενυδατώνει και επισκευάζει το αφυδατωμένο δέρμα, ενώ παράλληλα βελτιώνει την απαλότητά του και ενισχύει την αντίστασή του κατά της ξηρότητας.

Χρήση: Απλώστε πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και ντεκολτέ.

Δείτε επίσης

Aloe Vera Gel με Υαλουρονικό 100ml
€ 6,90
Mr. Cosmo Beard Oil 30ml & Beard Hair Bundle Cosmogent
€ 21,00
Face Water Salt & Pepper Aloha in Denim 100ml by Aloe+Colors
€ 5,60
Elementa (Tens) Serum Peptide + Hybiscus 2% 15ml Bioearth
€ 8,90
Επιστροφή στην κορυφή