Face Lifting Cream by Olivaloe 40ml

€ 19,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5409
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 40 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5205827600418
Εταιρεία Olivaloe
Ή Face Lifting Cream της Olivaloe με οργανικό ελαιόλαδο και αλόη, αλλαντοῒνη, βιταμίνη Ε και μία σειρά εξειδικευμένων δραστικών συστατικών, τα οποία συμβάλουν ενεργά στην σύσφιξη της επιδερμίδας και τη λείανση των ρυτίδων, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν περιποίησης και φροντίδας της ώριμης κυρίως επιδερμίδας, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Η ειδική σύνθεσή της επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνει τις υπάρχουσες γραμμές έκφρασης και αποτρέπει το σχηματισμό νέων, χαρίζοντάς σας πρόσωπο νεανικό, λαμπερό και φωτεινό και ένα περίγραμμά ανορθωμένο και καλοσχηματισμένο!

Περιέχει ειδικό εξαπεπτίδιο, μία μη τοξική και μη ερεθιστική ουσία, η οποία μειώνει την έντονη δραστηριότητα των μυών του προσώπου, χαλαρώνοντας την έντασή του και απαλύνοντας το βάθος των γραμμών έκφρασης και των ρυτίδων, καθώς και ένα ειδικό σύμπλεγμα από τανίνες βελανιδιάς, το οποίο προάγει την παραγωγή των δομικών πρωτεϊνών την επιδερμίδας, δημιουργώντας ένα προστατευτικό φιλμ, το οποίο συσφίγγει το δέρμα, ενώ παράλληλα εξουδετερώνει τα επιβλαβή μεταλλικά ιόντα, προσφέροντας σημαντική αντιοξειδωτική προστασία.
Επιπρόσθετα, η αλλαντοῒνη, γνωστή για τις θεραπευτικές και καταπραϋντικές της ιδιότητες, βελτιώνει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό, βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, ενώ παράλληλα αναζωογονεί και αποκαθιστά την λάμψη και την απαλότητα του δέρματος.
Η βιταμίνη Ε, ένα από τα σημαντικότερα αντιοξειδωτικά, «κλειδώνει» την υγρασία στα κύτταρα και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου προκαλώντας μείωση των ρυτίδων, ενώ παράλληλα βοηθά την καλή λειτουργία του φυσικού φράγματος, το οποίο προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.
Τέλος, το οργανικό ελαιόλαδο και η αλόη, χάρη στα πολύτιμα συστατικά τους, ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα σε βάθος προσφέροντας ελαστικότητα, ζωντάνια και σφριγηλότητα.

Χρήση: Εφαρμόστε την κρέμα Face Lifting Cream κάθε πρωί σε καθαρή επιδερμίδα. Απλώστε, ακολουθώντας από κάτω προς τα πάνω το περίγραμμα του προσώπου και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή