Αντιοξειδωτική Κρέμα με έλαιο άγριας Ορχιδέας και υαλουρονικό οξύ 50ml by Disoline Elixirio

€ 17,00 € 13,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5878
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5212012100523
Εταιρεία DisoLine Elixirio
Αντιοξειδωτική Κρέμα καθημερινής προστασίας από την εταιρία Disoline Elixirio εμπλουτισμένη με έλαιο άγριας ορχιδέας και υαλουρονικό οξύ, ιδανική για την 24ωρη φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας. Η καινοτόμος σύνθεσή της, πλούσια σε ενυδατικά, τονωτικά και θρεπτικά συστατικά συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας του δέρματος, καθυστερεί την εκδήλωση των σημαδιών γήρανσης και αφήνει το δέρμα σφριγηλό, υγιές και λαμπερό.

Το έλαιο άγριας ορχιδέας, με την πλούσια αντιοξειδωτική του δράση, προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες, ελαχιστοποιεί τα σημάδια της γήρανσης, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της σφριγηλότητα, λάμψη και ομοιομορφία χρώματος. Το υαλουρονικό οξύ διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και βοηθά τα κύτταρα να συγκρατούν της υγρασία στο εσωτερικό τους, χαρίζοντας στο δέρμα ελαστικότητα, σφριγηλότητα και λάμψη.

Κρέμα πολλαπλής δράσης με πλούσια υφή, ιδανική για κάθε τύπο δέρματος. Απορροφάται άμεσα και εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Συσκευασία: 50ml

Χρήση: Απλώστε μία ικανή ποσότητα το πρωί στο πρόσωπό σας κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή