Face Cream Honeydration 50ml by Melira

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6005
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Η Face Cream Honeydration από την εταιρία Merira με μέλι ερείκης, βασιλικό πολτό, οργανικό ελαιόλαδο και γάλα γαϊδούρας είναι μία κρέμα γλυκιάς ανανέωσης, η οποία συνδυάζει αρμονικά την πολυτιμότητα των προϊόντων της μέλισσας, πηγές πλούσιες σε συμπλέγματα βιταμινών, φημισμένες για την αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, μαζί με ενεργούς παράγοντες, εκχυλίσματα βοτάνων και φυσικά έλαια, τα οποία, δρώντας σε βάθος, ενυδατώνουν εντατικά και σε διάρκεια, χαρίζοντας λάμψη, ελαστικότητα και απαλότητα στην επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού.

Το μέλι ερείκης με τις πλούσιες αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, συμβάλλει στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών που παράγονται ως αποτέλεσμα των μεταβολικών αντιδράσεων και αλληλεπιδράσεων με τους εξωτερικούς ρύπους του περιβάλλοντος, προλαμβάνοντας και επιβραδύνοντας τη γήρανση του δέρματος. Επιπλέον, σε συνέργια με το ελαιόλαδο και το υαλουρονικό οξύ, προσφέρουν εντατική ενυδατική δράση, ανακουφίζοντας άμεσα την αίσθηση ξηρότητας.
Το γάλα γαϊδούρας θεωρείται από τις αγνότερες πηγές ομορφιάς. Πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα και βιταμίνες, με ορατά αποτελέσματα για την ενυδάτωση του δέρματος, συμβάλλει σημαντικά στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης, διατηρώντας το δέρμα, υγιές σφριγηλό και νεανικό.
Ο βασιλικός πολτός αναζωογονεί και ανανεώνει το δέρμα, προσφέροντας ένα ήπιο lifting εφέ, ενώ παράλληλα βοηθά στην καταπράυνση των δερματικών ερεθισμών.

Το Σταφυλέλαιο έχει ισχυρές ενυδατικές, αντισηπτικές, αναπλαστικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, ενώ επιπλέον αναδομεί τα κύτταρα και τον ιστό της επιδερμίδας, χαρίζοντας στο δέρμα αίσθηση μεταξένιας απαλότητας.
Η βεταῒνη συμβάλλει στον έλεγχο και την ισορροπία της φυσικής υγρασίας της επιδερμίδας, προστατεύοντας τη συνοχή και τους φυσικούς μηχανισμούς αυτοάμυνας του δέρματος.

Η Face Cream Honeydration απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και αποτελεί εξαιρετική βάση μακιγιάζ. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα νιώσετε το δέρμα σας να ξεδιψά και να αποκτά μοναδική απαλότητα και σφριγηλότητα.
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.
Επιστροφή στην κορυφή