24ωρη Θρεπτική Κρέμα με λάδι ελιάς & ηλιέλαιο Olive-elia Macrovita

€ 24,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6034
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5200316330029
24ωρη Θρεπτική Κρέμα, εμπλουτισμένη με λάδι ελιάς, ηλιέλαιο, έλαιο τζοτζόμπα, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε, Καλέντουλα και Πανθενόλη από την εταιρία Macrovita. Ένα εξαιρετικό προϊόν, ιδανικό για την εντατική ενυδάτωση και θρέψη του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος. Η καθημερινή χρήση της επιταχύνει την κυτταρική δραστηριότητα και διεγείρει τη σύνθεση των δομικών πρωτεϊνών του δέρματος, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ελαστικότητάς της επιδερμίδας και την ορατή μείωση των ρυτίδων.

Το λάδι Ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό.
Το Ηλιέλαιο, γνωστό για την μαλακτική αναδομητική και φωτοπροστατευτική του δράση, απαλύνει και λειαίνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ομαλή υφή.
Το έλαιο Τζοτζόμπα θεωρείται ιδανικό για τη βαθιά ενυδάτωση, τη μείωση των λεπτών ρυτίδων και την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος.
Το Βούτυρο Καριτέ φροντίζει την επιδερμίδα του προσώπου παρέχοντας τις απαραίτητες βιταμίνες, για την αναδόμηση και αναζωογόνηση των δερματικών κυττάρων.

Η Βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες, μαλακώνει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας.
Η Καλέντουλα, ενυδατική και καταπραϋντική, με πλούσιες αντιμυκητιακές, αντιφλεγμονώδεις, αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, είναι ιδανική για την ανακούφιση των δερματικών εξανθημάτων και την ανάπλαση της επιδερμίδας.
Η Πανθενόλη, συστατικό ενυδατικό, αναζωογονητικό και αντιγηραντικό, αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος, «γεμίζει» τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αποκαθιστώντας τη λάμψη και την νεανικότητα της επιδερμίδας.

Προϊόν δερματολογικά ελεγμένο. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Χωρίς Παραφινέλαιο, Βαζελίνη, Προπυλενογλυκόλη & Parabens. 50ml
Επιστροφή στην κορυφή