Well Αging 40+ Αντιρυτιδική Κρέμα προσώπου 50ml Aloe Colors

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6135
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Barcode 5213006609077
Εταιρεία Aloe Colors
Η Well Αging Αntiwrinkle Κρέμα προσώπου της καινοτόμου σειράς φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors που θα βρείτε στο Sensities, το πρωτοποριακό και πάντα ενημερωμένο κατάστημά μας, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν ενισχυμένης ενυδατικής και αντιρυτιδικής δράσης, ιδανικό για τις ώριμες επιδερμίδες της ηλικιακής ομάδας 40+, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει όλη την φροντίδα και προστασία που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας ώστε να μη γίνεται αντιληπτή η φυσική γήρανση του δέρματος. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και έχει εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ώρα.

Μελέτες έχουν καταδείξει ότι αποτρέπει σημαντικά τη δημιουργία ρυτίδων και λεπτών γραμμών έκφρασης, ενώ επιπλέον μειώνει έως 70% τις ήδη υπάρχουσες. Επίσης, καταπραΰνει το δέρμα από ερεθισμούς και κοκκινίλες, προστατεύει το δέρμα από τη γήρανση που οφείλεται στην ατμοσφαιρική ρύπανση, ενώ επιπλέον ενεργοποιεί και την παραγωγή του κολλαγόνου βελτιώνοντας την υφή και την ελαστικότητα του δέρματος με αποτέλεσμα μία νεανική, σφριγηλή και φρέσκια επιδερμίδα.

To υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D, δρώντας ταυτόχρονα και στις 3 βασικές στιβάδες του δέρματος, διατηρεί τα φυσικά επίπεδα υγρασίας, και δημιουργεί ταυτόχρονα ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, το οποίο και την προφυλάσσει από τους ρύπους και τη γήρανση που οφείλεται σε αυτούς Συνδυαστικά δε με τα Hyalufiller Drone, Myocept Drone και Photoglow Drone, συστατικά νέας φιλοσοφίας επιτυγχάνεται επιπλέον άμεση και στοχευμένη δράση, καθώς λόγω της μικροσφαιριδιακής σύστασης των τελευταίων, ελευθερώνονται δραστικά πεπτίδια που κατευθύνονται και δρουν αποκλειστικά στο σημείο του δέρματος που επιθυμούμε. Τα Πεπτίδια, τετραπεπτίδια, επταπεπτίδια και το εκχύλισμα άλγης συμβάλλουν στη σύνθεση του υαλουρονικού οξέως και της ελαστίνης, μειώνοντας τις ρυτίδες έως και 70% μέσα σε μόλις 14 ημέρες, ενώ οι Πολυφαινόλες: προσφέρουν σημαντική αντιρυτιδική προστασία, συμβάλλοντας στην βελτίωση της υφής και της υγείας του δέρματος.

Η βιολογική αλόη δρα κατευναστικά και ενυδατικά στο ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, ενώ η Κινόα, γνωστή και ως “χρυσός του Περού” με την μοναδική τριπλή της δράση, μειώνει το βάθος των ρυτίδων κατά 30%, το πόδι της χήνας κατά 60% και βελτιώνει την υφή του δέρματος κατά 65%.

Χρήση: Σε καθαρό δέρμα απλώστε μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εφαρμόστε προηγουμένως το Well Αging Αntiwrinkle Serum!

Συσκευασία 50ml.

Η εταιρία Aloe plus ανανεώθηκε, απέκτησε χρώμα και κυκλοφόρησε τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά φυσικών καλλυντικών Aloe+Colors.
Σε συνεργασία με κορυφαίους Έλληνες χημικούς σχεδιάστηκαν προϊόντα νέας γενιάς, βασισμένα σε τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες συνδυάζουν μοναδικά φυσικά με καινοτόμα βιοτεχνολογικά συστατικά, που όπως έχει αποδειχθεί μέσω ποικίλων κλινικών μελετών, παρέχουν άμεση και στοχευμένη δράση στο δέρμα.

Στόχος είναι η προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας υπέροχων υφών και φυσικών αρωμάτων.
Στο Sensities θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δερμοκαλλυντικών Aloe+Colors, όπως: κρέμες και σέρουμ προσώπου, εξαιρετικές λοσιόν και βούτυρα σώματος και ξεχωριστά αφρόλουτρα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Επιστροφή στην κορυφή