Defense Day Cream με εκχύλισμα αγγουριού 50ml by Wholly

€ 19,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6322
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Η Wholly natural skincare δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2018 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυτικών προϊόντων περιποίησης δέρματος. Οι φόρμουλες που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι έως 98.9% φυτικές, τα αρώματά τους 100% φυσικά και είναι δερματολογικά ελεγμένες σε ευαίσθητα δέρματα. Τα προϊόντα είναι παρασκευασμένα χωρίς parabens, φθαλικές ενώσεις, χρωστικές και mineral oil. Δεν περιέχουν πολυαιθυλενογλυκόλη (PEG) και σιλικόνες και δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται στην Ελλάδα, σε πιστοποιημένο από τον ΕΟΦ εργαστήριο παραγωγής σύμφωνα με τα δειθνή πρότυπα ISO 22716 (Good Manufacturing Practices) των καλλυντικών και ISO 9001 σύστημα διαχείρισης ποιότητας.
Συσκευάζονται σε ελαφριά, ανακυκλώσιμα υλικά και φτιάχνονται σε μικρές ποσότητες ώστε να παραμένουν φρέσκα και να διατηρούν τις ιδιότητες των φυτικών συστατικών τους

Προστατέψτε την επιδερμίδα σας από την περιβαλλοντική ρύπανση και τη φωτογήρανση με την Defense Day Cream, την νέα αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας από την εταιρία Wholly.
Εμπλουτισμένη με άριστης ποιότητας εκχυλίσματα, επιλεγμένα φυτικά έλαια, θρεπτικά βούτυρα και πολύτιμα ενεργά συστατικά, η Defense Day Cream, με την απαλή και δροσερή υφή, το διακριτικό άρωμα και τα πλούσια θρεπτικά συστατικά, θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα, αναπληρώνοντας τρόπον τινά την υγρασία που έχει χαθεί λόγω της διαδερμικής απώλειας που προκαλείται από τους ρύπους, θα βοηθήσει το σύστημα αποτοξίνωσης του δέρματος να ενισχύσει τον μηχανισμό άμυνάς του και θα μειώσει τις χρωματικές ανομοιομορφίες και την ερυθρότητα που προκαλούνται από την συσσώρευση ρύπων βελτιώνοντας συνολικά την εμφάνιση και υφή του δέρματος και χαρίζοντας στην επιδερμίδα λάμψη και φρεσκάδα. Κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα.
Πλούσιο σε βιταμίνες (C, A, K και E), οι οποίες διατηρούν την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας, σε μέταλλα( μαγνήσιο και κάλιο), τα οποία υποστηρίζουν την ενυδάτωση, φλαβονοειδή, ταννίνες και καφεϊκό οξύ, ουσίες οι οποίες προσδίδουν αντιοξειδωτική δράση και λουτεϊνη, η οποία αντιμετωπίζει τα προβλήματα ανομοιομορφίας του χρωματικού τόνου του δέρματος, το Εκχύλισμα Αγγουριού είναι ένα ιδιαίτερα δροσερό, αναζωογωνητικό και ενυδατικό συστατικό, ιδανικό για την περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος.
Το Βούτυρο κακάο εκτός από την σημαντική ενυδατική του δράση, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ουσίες με ισχυρή αντιφλογιστικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και θεωρείται ιδανικό για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και τη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
Το Εκχύλισμα Ασταξανθίνης – το βρίσκουμε στο ηλιέλαιο - είναι ένα ιδιαίτερα ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο ασκεί σημαντική δράση κατά των ελεύθερων ριζών, συμβάλλει στην καταπολέμηση της φωτογήρανσης, ενώ παράλληλα προσφέρει και φυσική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB.
Το Έλαιο Jojoba, πλούσιο σε βιταμίνη Ε, μέταλλα και λιπαρά οξέα, με σύσταση όμοια με αυτή του ανθρώπινου σμήγματος, απορροφάται εύκολα από το δέρμα βοηθώντας το να διατηρεί την υγρασία του. Εξαιρετικά ενυδατικό για την ξηρή και ώριμη επιδερμίδα.
Το Έλαιο Καμέλιας, πλούσιο σε ολεϊκό οξύ (ωμέγα-9), βιταμίνη A, C, B και πολυφαινόλες χάρη στις πλούσιες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας και βελτιώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Το Έλαιο Ρυζιού, πλούσια πηγή λιπαρών οξέων, φυτοστερολών και βιταμίνης Ε ουσιών, οι οποίες προάγουν την βαθιά ενυδάτωση και συμβάλλουν στην διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος, είναι ένα ελαφρύ έλαιο, ιδανικό για την περιποίηση του ευαίσθητου δέρματος. Επιπλέον, λόγω της περιεκτικότητάς του στην ουσία γ-ορυζανόλη, εμποδίζει την εμφάνιση φακίδων και σκούρων κηλίδων, ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας UV, καθώς έχει ήπιες φυσικές ιδιότητες SPF.
Η Defense Day Cream έχει απαλή, δροσερή υφή και διακριτικό άρωμα Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας.
Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στα ακροδάκτυλα και απλώστε σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Για εξωτερική χρήση. Να φυλάσσεται σε δροσερό μέρος

Ingredients/ Συστατικά: Aqua, Cetearyl Οlivate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Glycerin, Sorbitan Olivate, Theobroma Cacao Seed Butter, Camellia Sinensis (Tea) Seed Oil, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Benzyl Alcohol, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Parfum*, Tocopheryl Acetate, Haematococcus Pluvialis Extract, Dehydroacetic Acid, Limonene, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
*natural concentrate

Παράγονται στην Ελλάδα/ Made in Greece

Δείτε επίσης

Beard Wash Soap 100% φυσικό 150ml Aphrodite’s Secret
€ 14,90
Elementa (Purify) Serum Zinc + Niacinamide 11% 15ml Bioearth
€ 8,90
Serum Ελαιολάδου 30 ml Olivellenic
€ 19,90   € 16,90
Επιστροφή στην κορυφή