Αναπλαστική Κρέμα Ματιών - Προσώπου 24ωρης δράσης με Πικραμύγδαλο by Gr Elicon+

€ 14,90 € 9,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 6569
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Gr Elicon+
Αναπλαστική Κρέμα Ματιών- Προσώπου 24ωρης δράσης με Πικραμύγδαλο από την εταιρία Gr Elicon+. Με εξαιρετικά πλούσια υφή και μη λιπαρή σύνθεση για άμεση απορρόφηση, η κρέμα είναι ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ και υψηλής περιεκτικότητας ενεργά συστατικά, τα οποία θρέφουν, ανανεώνουν, ενυδατώνουν σε βάθος και αναδομούν την επιδερμίδα του προσώπου, καταπραΰνοντας παράλληλα ερεθισμούς, οιδήματα λεκέδες και προσφέροντάς της μοναδική ελαστικότητα, λάμψη και ένα ελαφρύ φυτικό lifting 40%.

Πλούσιο σε θρεπτικά, ενυδατικά και αντιοξειδωτικά συστατικά το πικραμύγδαλο θεωρείται ιδανικό για την εντατική ενυδάτωση του δέρματος, καθώς και για την καταπολέμηση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων έκφρασης. Σε συνεργασία με το υαλουρονικό οξύ, το οποίο έχει την ικανότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας αυξάνοντας τον όγκο του δέρματος κατά 20 φορές περίπου, ενισχύουν σημαντικά την διατήρηση της ελαστικότητάς και της νεανικότητας της επιδερμίδας. Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ διεγείρει τον σχηματισμό νέων κυττάρων, συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες.
Το λάδι jojoba, έλαιο πλούσιο σε μυριστικό οξύ, βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.
Η πανθενόλη αναπληρώνει την φυσική απώλεια υγρασίας του δέρματος και “γεμίζει” εσωτερικά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, οι οποίες έχουν σχηματιστεί στην επιφάνειά του.

Η αλόη ενυδατώνει και ανακουφίζει την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ παράλληλα διεγείρει την αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου συμβάλλοντας στην μείωση ρυτίδων και δυσχρωμιών.
Το άνθος χαμομηλιού ενισχύει τον τόνο της επιδερμίδας, καταπολεμά ερεθισμούς και εξανθήματα και της χαρίζει μοναδική απαλότητα.

Το εκχύλισμα αγγουριού έχει τονωτικές, δροσιστικές και συσφιγκτικές ιδιότητες και ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση. Βελτιώνει τα επίπεδα διατήρησης της φυσικής υγρασίας, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το κολλαγόνο συμβάλλοντας στη μείωση του οιδήματος.
Ενυδατικό, θρεπτικό, μαλακτικό, αντιβακτηριδιακό και καταπραϋντικό, το μέλι αναζωογονεί το δέρμα και βοηθά στην διατήρηση της καλής υγείας του.

Χρήση: Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και μάτια πρωί και βράδυ.
Επιστροφή στην κορυφή