24ωρη Aντιγηραντική- Συσφικτική Κρέμα Προσώπου με εκχύλισμα φύλλων ελιάς 50ml Olive Touch

€ 23,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6730
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Propharm
Barcode 5200123390032
24ωρη Aντιγηραντική- Συσφικτική Κρέμα Προσώπου με βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα φύλλων ελιάς από την εταιρία Olive Touch. Ένα ξεχωριστό προϊόν φροντίδας και προστασίας της επιδερμίδας του προσώπου, ενισχυμένο με φυτικούς παράγοντες και πλούσια σε αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και συσφικτικές ιδιότητες, καινοτόμα, ενεργά συστατικά, το οποίο θα θρέψει και θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα σας, χαρίζοντάς του εξαιρετική σύσφιξη και ανόρθωση, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώσει συνολικά την υφή και την όψη του. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Μοναδική λάμψη, απαλότητα και σφριγηλότητα.

Το ελαιόλαδο με τα πλούσια αντιοξειδωτικά συστατικά του προσφέρει εντατική θρέψη και ενυδάτωση, καθώς και ισχυρή αντιγηραντική προστασία.
Η βιταμίνη Ε: ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που ευθύνονται για τις ρυτίδες.
Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς προλαμβάνει την επιδερμική απώλεια νερού, αναζωογονώντας και ενισχύοντας το δέρμα.

Το λάδι από σπόρους σταφυλιού είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ουσίες οι οποίες εμποδίζουν τη φθορά του υαλουρονικού οξέος, της ελαστίνης και του κολλαγόνου, βασικών πρωτεϊνών που ευθύνονται για την συνολική προστασία του δέρματος.

Οι πρωτεΐνες σιταριού, ρυθμίζουν την υγρασία του δέρματος αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.
Το υαλουρονικό οξύ συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας στο εσωτερικό των κυττάρων του δέρματος βελτιώνοντας το οβάλ και την όψη του προσώπου.

Χρήση: Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ και κάντε απαλό μασάζ έως ότου απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή