Κρέμα Προσώπου με Χρώμα και Βιταμίνη Ε by Olive Touch 50ml

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6734
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Propharm
Barcode 5200123390858
Βελούδινη κρέμα προσώπου με χρώμα και βιταμίνη Ε από την εταιρία Olive Touch Εμπλουτισμένη με φυτικά έλαια για βαθιά θρέψη και ενυδάτωση και καινοτόμα δραστικά συστατικά, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, για αντιγηραντική φροντίδα, η κρέμα προφυλάσσει την επιδερμίδα από τη δράση των ελεύθερων ριζών, το οξειδωτικό στρες και τους επιβλαβείς για την επιδερμίδα περιβαλλοντικούς παράγοντες, οι οποίοι προκαλούν φωτογήρανση και χαρίζει στο δέρμα ομοιόμορφο τόνο χρώματος και ισορροπημένη κάλυψη. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Βελούδινη υφή και ματ αποτέλεσμα. Δεν βαραίνει την επιδερμίδια και δεν αφήνει λιπαρότητα και γυαλάδα.

Το ελαιόλαδο, πλούσια πηγή πολυφαινολών, ελαϊκού οξέως και βιταμινών είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το δέρμα. Με την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν γήρανση, συμβάλλει στην αναστολή της εμφάνισης νέων ρυτίδων, αλλά και στην ταυτόχρονη εξομάλυνση των ήδη υφιστάμενων, ενώ παράλληλα με την βαθιά ενυδατική του ικανότητα απαλύνει το δέρμα και διατηρεί την αντοχή και την ελαστικότητά του.

Η βιταμίνη Ε επιδεικνύει ισχυρή αντιοξειδωτική, μαλακτική και ενυδατική δράση. Προστατεύει τις ίνες κολλαγόνου από την καταστροφική δράση των ελευθέρων ριζών που οδηγούν στη γήρανση, συμβάλλει στην κυτταρική ανανέωση, ενισχύει τον δερματικό φραγμό και διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προλαμβάνει και τις βλάβες που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία.
Χρήση: Εφαρμόζουμε μία μικρή ποσότητα από την κρέμα στο πρόσωπο και απλώνουμε ομοιόμορφα με απαλές κινήσεις.

Δείτε επίσης

After Sun Face & Body Milk Macrovita
€ 8,00
Λάδι Προσώπου για Μικτό Δέρμα 20ml Bioleon
€ 12,90
Ελαιόλαδο Lip Balm stick Rizes Crete
€ 3,90
Επιστροφή στην κορυφή