Κρέμα προσώπου 24ωρη Αντιγηραντική με Πεπτίδια Αμινοξέα Q10 & Υαλουρονικό Sapon Skin Care

€ 34,00 € 30,00


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6988
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Sapon Skin Care
Barcode 5200141180226
Κρέμα προσώπου 24ωρης περιποίησης από την εταιρία Sapon Skin Care εμπλουτισμένη με ενεργούς αντιγηραντικούς παράγοντες όπως: πεπτίδια, αμινοξέα, συνένζυμο Q10, βιταμίνες Ε και C και υαλουρονικό οξύ. Η έξυπνη σύνθεσή της περιλαμβάνει όλα τα δραστικά συστατικά αντιγήρανσης συμπυκνωμένα σε μία μοναδική, μαγική φόρμουλα, η οποία θα προστατεύσει αποτελεσματικά την επιδερμίδα του προσώπου σας από την γήρανση και θα αναζωογονήσει το δέρμα σας χαρίζοντάς του όμορφη, νεανική εμφάνιση.

Aπό τις πρώτες κιόλας χρήσεις η συνοχή και η πυκνότητα του δέρματος θα αυξηθεί, τα επίπεδα ενυδάτωσης θα αποκατσταθούν και οι ρυτίδες και λεπτές γραμμές έκφρασης θα μειωθούν αισθητά. Με μεταξένια, πλούσια υφή, καθόλου λιπαρή ή κολλώδη για άμεση, βαθιά απορρόφηση. Χωρίς σιλικόνη και παράγωγα βαζελίνης. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Τα πεπτίδια είναι ένας ισχυρός σύμμαχος στη μάχη κατά της γήρανσης της επιδερμίδας, καθώς έχουν την ιδιότητα να διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων συμβάλλοντας τόσο στην επανόρθωση των φθορών του βαθύτερου ιστού του δέρματος, όσο και στην ανάπλαση νέου ιστού, να βοηθούν την επιτάχυνση της παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, καθώς και να συμβάλλουν στη μείωση της παραγωγής μελανίνης, προστατεύοντας το δέρμα από τη δημιουργία πανάδων και γεροντικών κηλίδων.

Η βιταμίνη Ε προστατεύει τις λιπιδικές μεμβράνες και τις πρωτεΐνες των κυττάρων από την οξείδωση, συγκρατεί τα αποθέματα υγρασίας στην επιδερμίδα, ενώ έχει και ήπια αντιφλεγμονώδη δράση.

Η βιταμίνη C είναι ισχυρότατος αντιοξειδωτικός παράγοντας για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, συμβάλλοντας παράλληλα και στη λεύκανση των δυσχρωμιών. Το υαλουρονικό οξύ βοηθά στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της ελαστικότητάς του δέρματος.

Το συνένζυμο Q10 ενισχύει τις μεταβολικές δραστηριότητες της επιδερμίδας και προστατεύει τις κυτταρικές δομές και το κολλαγόνο από τη διάσπαση και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύοντας τη ζωτικότητα του δέρματος.

Έκεί όπου τα αγνά υλικά της φύσης συναντιούνται με τις σύγχρονες μεθόδους κοσμετολογίας φτιάχνονται μικρά “αριστουργήματατα”. Για τη δημιουργία των καλλυντικών Sapon Skin care έχουν χρησιμοποιηθεί άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, απόλυτα ελεγμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και εφοδιασμένες με σημαντικές ενυδατικές και θεραπευτικές ιδιότητες.
Επιστροφή στην κορυφή