24ωρη ενυδατική κρέμα 50ml Olive Touch

€ 17,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7271
Είδος Περιποίηση Προσώπου
Βάρος 50 ml
Προέλευση Hellas
Εταιρεία Olive Touch
Barcode 5200123390018
24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου, εμπλουτισμένη με οργανικό ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε, εκχύλισμα αλόης, υαλουρονικό οξύ και πανθενόλη από την εταιρία Olive Touch. Η πλούσια σε ενεργά, φυσικά συστατικά σύνθεσή της διεισδύει στις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και φυλακίζει την υγρασία στους ιστούς διατηρώντας το δέρμα σωστά ενυδατωμένο, ελαστικό και απαλό, ενώ παράλληλα χαρίζει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία δρώντας ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης. Με πλούσια μη λιπαρή υφή για άμεση απορρόφηση χωρίς κατάλοιπα λιπαρότητας. Δεν φράζει τους πόρους. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Κατάλληλη και για την περιποίηση της αντρικής επιδερμίδας. Συσκευασία 50ml.

Το βιολογικό λάδι ελιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, αναζωογονεί, ενυδατώνει και διατηρεί το δέρμα λείο και απαλό. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, η βιταμίνη Ε καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη γήρανση του δέρματος, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τη βλαβερή UV ακτινοβολία. Επίσης, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ διατηρεί και τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, κρατώντας την καλά ενυδατωμένη. Τέλος, χάρη στην αντιφλεγμονώδη δράση της αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις κοκκινίλες, τους ερεθισμούς, την αίσθηση καψίματος και το ενοχλητικό αίσθημα κνησμού, χαρίζοντας λάμψη, φρεσκάδα και νεανικότητα.

Το υαλουρονικό οξύ με τη μοναδική του ικανότητα να συγκρατεί το νερό στην επιδερμίδα, προσφέρει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση και αυξημένη ελαστικότητα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αναγέννηση νέων κυττάρων, καθώς και στη λείανση, σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Η αλόη βέρα, πλούσια σε βιταμίνες Α,C,E,B12, αντιοξειδωτικά και ένζυμα, τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου, επιβραδύνοντας τη διαδικασία γλήρανσης, προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, ενυδατώνει σε βάθος κάνοντας την επιδερμίδα πιο εύκαμπτη και ελαστική και παράλληλα καταπραΰνει, δροσίζει και ηρεμεί τις κοκκινίλες και τους δερματικούς ερεθισμούς.

Η ευεργετική πανθενόλη ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα, βελτιώνει την υφή του, προστατεύει την επιδερμίδα από περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ ταυτόχρονα προάγει την αναγέννηση νέων κυττάρων, διατηρώντας το δέρμα λαμπερό και νεανικό.

Χρήση: Aπλώστε σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πρωί και βράδυ και κάντε απαλό μασάζ ώσπου να απορροφηθεί πλήρως.
Επιστροφή στην κορυφή